Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Φωτορεπορτάζ από την Άρση Βαρών (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)

Πανελληνία πρωταθλήματα

ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 

ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 

Προγραμματισμένες διακοπές την ΚΥΡΙΑΚΗ στην ηλεκτροδότηση


Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών την Κυριακή 8 Μαΐου θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση ως εξής:

Ο Κ.Σκανδαλίδης ΣΗΜΕΡΑ στην Πρέσπα


Επίσκεψη στις Πρέσπες θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Κ.Σκανδαλίδης σήμερα, Σάββατο 7 Μαΐου. Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πρεσπών στο Λαιμό, στις 5 μ.μ. ο υπουργός αναμένεται να ανακοινώσει την έναρξη της στάγδην άρδευσης (μελέτη και επιχορήγηση της πρώτης φάσης του έργου), έργου που αποτελεί όνειρο των αγροτών της περιοχής.

Hμερίδα για τον καρκίνο στην Υδρούσα


Ο Σύλλογος  Γυναικών Άνω Υδρούσας "Κυψέλη" διοργανώνει ημερίδα για τον καρκίνο, την Κυριακή 8 Μαΐου στις 11 π.μ., στην αίθουσα του συλλόγου στην Άνω Υδρούσα.

Εκδήλωση για την ιστορία του Κ.Κ.Ε


Στα πλαίσια της συζήτησης για τη συγγραφή του Β΄ τόμου της Ιστορίας του Κ.Κ.Ε (περίοδος 1949 – 1968), η Νομαρχιακή Επιτροπή Φλώρινας του Κ.Κ.Ε σας προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση, την Κυριακή 8 Μάη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εμπορικού-Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 19 – ισόγειο).
Θα γίνει παρουσίαση των πρακτικών – τα οποία εκδόθηκαν πρόσφατα από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή» – τριών σημαντικών κομματικών σωμάτων αυτής της περιόδου: α) Της Γ΄ Συνδιάσκεψης του 1950. β) Της 6ης Πλατιάς Ολομέλειας της Κ.Ε. του 1956. γ) Της 12ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του 1968