Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης


Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης που θα ορκιστεί στις 4 μ.μ. ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια είναι η εξής:

Προεκλογική καμπάνια μέσω Δ.Ε.Υ.Α.Φ?

Προεκλογική καμπάνια φαίνεται ότι ξεκίνησε ο Ι.Βοσκόπουλος με την αποστολή

Ο υδραυλικός και ο βιβλιοπώλης

Με τον... Τσακ Νόρις στις αποσκευές


«Μπορεί να χρεοκοπήσαμε οικονομικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να μην χρεοκοπήσουμε πνευματικά...». Σε μία περίοδο που η εικόνα της χώρας μας καταρρακώνεται, πέντε μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Αμύνταιο της Φλώρινας στέλνουν το μήνυμα ότι υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργίας. Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με τον... Τσακ Νόρις, το ρομποτάκι τους, ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για το Αμπού Ντάμπι.

Φροντίδα για το περιβάλλον...

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά λαθρομετανάστη


Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ένας 28χρονος αλλοδαπός για μεταφορά ομοεθνή του, μη νόμιμου  μετανάστη.

Συνεχίζει τη δράση της η Ε.Ο.Δ. Φλώρινας

Το Νοέμβριο τα μέλη της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Φλώρινας πραγματοποίησαν ασκήσεις ετοιμότητας τόσο στη παροχή πρώτων βοηθειών σε διάφορες καιρικές συνθήκες όσο και στην εκπαίδευση στον προσανατολισμό σε δύσβατες περιοχές για την εξεύρεση αγνοουμένων.

Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού...

Δημιουργία Μητρώου Αγροτών στο Αμύνταιο


Μέχρι και της 18 Νοεμβρίου πρέπει να καταθέσουν τα στοιχεία τους οι αγρότες της περιοχής του Αμυνταίου προκειμένου να δημιουργηθεί το Μητρώο Αγροτών σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΑΣ Αμυνταίου. Τα 

5ο Κύπελλο Καράτε


Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση έφερε σε πέρας ο Α.Σ.“Παγκράτιον”. Αυτήν τη φορά το 5ο κύπελλο καράτε της ένωσης Β. & Κ. Ελλάδος στο Πατουλίδειο κλειστό γυμναστήριο στην Πρέσπα με συνδιοργανωτή το δήμο Πρεσπών.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ" - Πρωτοσέλιδο

Τι είναι η ομαδική θεραπεία;


Η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι μια μορφή θεραπείας που βασίζεται στην ιδέα ότι η ομάδα έχει μία δυναμική ικανή να βοηθήσει τα μέλη της να διαχειριστούν  κρίσεις, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να βρουν την εσωτερική τους γαλήνη. Στηρίζονται στην εχεμύθεια, την εμπιστοσύνη και την αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών. Μοναδικό προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή του ατόμου σε τέτοιες ομάδες αποτελεί η άρση όλων των προκαταλήψεων και των αναστολών του.

Καμιά ανοχή σε κυβερνήσεις του κεφαλαίου


Οι πολιτικές εξελίξεις, που ζούμε τις τελευταίες ημέρες, έχουν τη σφραγίδα των αγώνων που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα από το ταξικό και αντιμονοπωλιακό κίνημα. Είναι η περίτρανη απόδειξη ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει. Οι εξελίξεις και στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης (και κύρια στην Ιταλία) αποδεικνύουν ότι δεν είναι ούτε προβλήματα διαχείρισης, ούτε χρέους, στη χώρα τους.