Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Προκήρυξη εξετάσεων για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου

Από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής  περιόδου Νοεμβρίου 2015.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 για τα επίπεδα:

Βοήθεια για τους Πρόσφυγες

Έναρξη προπονήσεων τένις

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ ανακοινώνουν ότι τα μαθήματα τένις που υποστηρίζουν θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 15.00

ΣΗΜΕΡΑ η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Φλώρινα

ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή 13 Σεπτέμβρη 2015, στις 8:00΄μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο νομό. 
Θα μιλήσουν οι

Ανυπόκριτης υποκρισίας συνέχεια

Η Τ.Ο. του Λαϊκού συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Φλώρινας εκφράζει τη θλίψη της για το ανθρώπινο δράμα που ενέσκηψε με φόντο τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Συρία και τη συνεπακόλουθη ανθρωπιστική κρίση. Εκφράζει όμως και τον αποτροπιασμό της για την υποκριτική, βρωμερή και άθλια εκμετάλλευση της κατάστασης από τους αυτόκλητους εργολάβους του “προοδευτισμού” και του “ανθρωπισμού”, την οποία και

Δραστηριότητα Αυγούστου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Αύγουστο του έτους 2015, είναι η εξής: