Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Τριπλό ενδιαφέρον για το Αμύνταιο - Από "σαπάκι" γίνεται "πολύφερνη νύφη" για βιομηχανίες και ηλεκτροπαραγωγούς

Εκεί που μέχρι πρότινος χαρακτηρίζονταν ως το "σαπάκι" της ΔΕΗ, με την έννοια ότι η ελληνική πλευρά επιχειρούσε να πουλήσει μονάδες που αποσύρονται μέσα στην τριετία 2018-2020, τώρα ο σταθμός του Αμυνταίου συγκεντρώνει τριγύρω του μνηστήρες.

Φωτιά έκαψε ολοσχερώς προσωρινή καλύβα που είχε στηθεί για τις φωτιές

Ολοσχερώς κάηκε προσωρινή καλύβα που είχε στηθεί στην περιοχή Αγίου Δημητρίου Φλώρινας για το πατροπαράδοτο έθιμο το άναμμα των φωτιών που αναβιώνει το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου. Η πυρκαγιά

ΕΚΦ: Κάλεσμα απεργίας στις 14 Δεκεμβρίου 2017

Tο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους όλης της χώρας, να συμμετέχουν  στην 24ωρη Γενική Απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτηρίας του Ε.Κ.Φ. την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2017 και ώρα 14:00 μ.μ.  στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που

6ο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας, διοργανώνει το  6ο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  που θα γίνει την

Golden ΓΚΩΓΚΟΣ

3η και φαρμακερή για τον Φίλιππο Γκώγκο στην 3η του φετινή συμμετοχή σε Εθνική Διοργάνωση. Κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ! 
Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα με δυνατό ανταγωνισμό οι αντίπαλοι του Φίλιππου (67 συμμετοχές)

3 συμμετοχές - 2 χρυσά στην Πεύκη για τις Σάρισες

Με 2 χρυσά μετάλλια και μία 6η θέση επέστρεψε η αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ από την Πεύκη, όπου πήρε μέρος στο 5ο κατά σειρά Αναπτυξιακό Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο ίδιο σημείο μέσα σε 24 ώρες

Και δεύτερο θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017 στην Εγνατία Οδό, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σημείο όπου μία ημέρα πριν σκοτώθηκε άλλη αρκούδα από φορτηγό! Το περιστατικό συνέβη στον κύριο οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού, κοντά στη Σιάτιστα Κοζάνης. Το

Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: Μερικές ερωτοαπαντήσεις που αφορούν την ιλαρά

Τι είναι η ιλαρά;
Η ιλαρά είναι λοιμώδης νόσος ιογενούς αιτιολογίας, η οποία εμφανίζεται πιο συχνά τους χειμερινούς μήνες και την άνοιξη. Η νόσος συνήθως ξεκινά με πυρετό ο οποίος διαρκεί περίπου δυο ημέρες,

Σύλληψη 39χρονου για κλοπή οχήματος και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών

Την Κυριακή, (10-12-2017) το βράδυ σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν 39χρονο υπήκοο Αλβανίας, για κλοπή οχήματος και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών. 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: