Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας η θητεία των οποίων ξεκινάει από την ημέρα δημοσίευσης της αποφάσεως ορισμού τους σε ημερήσια εφημερίδα, είναι οι:

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των 8μηνων για τις 263 Θέσεις του ΛΚΔΜ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των 8μηνων για τις 263 θέσεις του ΛΚΔΜ.

«Ο Δικαιωματούλης και το Μαγικό Φίλτρο της Αγάπης»

Ένας Δράκος, ο Φαταούλας κλέβει τα όνειρά των παιδιών... Η Νεράιδα της Δικαιοσύνης αναλαμβάνει δράση και με το βοηθό της, το Δικαιωματούλη, προσπαθεί να τους χαρίσει ξανά το χαμόγελο. Σε αυτή τη δύσκολη αποστολή  καλούνται τα παιδιά όλου του κόσμου, να τον βοηθήσουν!

Κ.Σέλτσας: Η ρύθμιση των 120 δόσεων θα δώσει ανάσα σε χιλιάδες επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους

Ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη αποτελεί η υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Εργασίας για την ρύθμιση των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία. Με την απόφαση αυτή χιλιάδες επαγγελματίες με χρέη ως 50.000 ευρώ στα ταμεία θα μπορούν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους σε έως και 120 δόσεις.

Τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης για την διαδικασία μίσθωσης βοσκήσιμων γαιών

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την διαδικασία είσπραξης μισθωμάτων βοσκήσιμων γαιών, εξέδωσε τροποποίηση της υπ’ αριθ. 1332/93570/23-08-2016, (Β΄ 2848)

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας σε συνεργασία με τη Δ.Α. Φλώρινας και το παράρτημα Ι.Ρ.Α. Φλώρινας, διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία, Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών της Δ.Α. Φλώρινας, τα οποία έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.