Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αύριο πάμε λαϊκή


Αύριο ένας διαφορετικός πάγκος θα στηθεί για πρώτη φορά στην κεντρική αγορά της Φλώρινας. Διαφορετικός γιατί η πραμάτεια του θα είναι χαρτονομίσματα. Όχι όμως από αυτά τα απλά και τα συνηθισμένα που έχετε στις τσέπες σας ή είχατε στις τσέπες σας, αλλά από αυτά που εδώ και περίπου έξι μήνες έχουν γίνει το "επίσημο νόμισμα" της Αθήνας.
Η ομάδα "Εν Φλω" ένα χρόνο μετά την ίδρυσή της επιστρέφει, στο σημείο αναφοράς της, τη Φλώρινα, και παρουσιάζει για πρώτη φορά μια 

Το πρόγραμμα του Winter Festival – Balkan Jazz



Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα ΚΕΚΥΚΑμεΑ Φλώρινας


Το Κέντρο Εκπαίδευσης  Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες Φλώρινας (Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.με.Α Φλώρινας) σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις  11:30 π.μ στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, στις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!! από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συμμετείχε στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, μαζί με άλλους φορείς, στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ρουχισμού για τις ανάγκες των απόρων οικογενειών του Δήμου μας.
Το αποτέλεσμα της προσπάθειας 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, στις 2.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μητρόπολης


Από την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω πρόσκληση:

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά λαθρομετανάστη


Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, ένας 42χρονος αλλοδαπός για μεταφορά αλλοδαπού μη νομίμου μετανάστη.

Οδηγίες για Χριστουγεννιάτικες Αγορές


Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι Καταναλωτές θα πραγματοποιήσουν τις προμήθειες τους, για τις γιορτές. Η αγορά, τα εμπορικά και τα άλλα καταστήματα, είναι έτοιμα, με τις στολισμένες βιτρίνες, να υποδεχθούν τους Καταναλωτές.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα  Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στη Βεγόρα


Το Σάββατο το απόγευμα, δύο (2) γυναίκες  ηλικίας 35 με 40 ετών, εξαπάτησαν 73χρονη ημεδαπή στη Βεγόρα Αμυνταίου Φλώρινας.

Πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής Φλώρινας


Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, με αυξημένη συμμετοχή, νέα σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Φλώρινας ενάντια στην επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων που επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ
Στην συζήτηση που έγινε διαπιστώθηκε ότι υπάρχει αυξημένη 

Γιατί μελαγχολούμε τα Χριστούγεννα;


Γράφει η Σ.Μουρτζούκου
Η πόλη έβαλε τα γιορτινά της: στολισμένα δέντρα, στεφάνια στις πόρτες, φωτάκια στα μπαλκόνια των σπιτιών. Ήρθαν και πάλι τα Χριστούγεννα! Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δώρα, τραγούδια, παιδικά χαμόγελα, οικογένειες όλες μαζί γύρω από το γιορτινό τραπέζι… Κάπως έτσι είναι οι εικόνες που σχηματίζονται στο μυαλό των περισσότερων για τη γιορτή των