Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Εικονικά Παρεστιγμένα

Σύλληψη διεθνώς καταζητούμενου στη Νίκη

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στη Νίκη Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νίκης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. 
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 28χρονου, εκκρεμούσε ευρωπαϊκό

Έναρξη εγγραφών στην ακαδημία μπάσκετ του "Αμύντα" Σκοπιάς

Η Ακαδημία καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) του συλλόγου ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών αθλητών ηλικίας  6 – 15 ετών για την νέα αγωνιστική χρονιά 2013 – 2014.
Η εκμάθηση των μυστικών του Μπάσκετ αλλα και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα απο ενα άρτιο παιδαγωγικό και αθλητικό πρόγραμμα είναι οι στόχοι μας.
Την επίβλεψη του προπονητικού προγράμματος έχει ο καθηγητής Φυσικής

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις για την παραμονή του στρατοπέδου στο Αμύνταιο



Περίσσεψαν οι ηχηρές «αγωνιστικές» κορώνες, τα μεγάλα λόγια και η υποκρισία στην πρόσφατη κινητοποίηση των φορέων του Αμυνταίου, με αφορμή το κλείσιμο και την απομάκρυνση του στρατοπέδου «Παπαπέτρου» από την περιοχή.
Όλοι όσοι σήμερα μιλούν για

Κάλεσμα για πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο στην Κοζάνη

Συλλυπητήριο Ψήφισμα για την εκδημία του Χρήστου Γεωργόπουλου

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης», με αφορμή την εκδημία του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, του Φλωρινιώτη Ιατρού, μέλους και υπευθύνου ιατρού όλων των Αθλητικών Τμημάτων του Συλλόγου μας και απηχώντας τα αισθήματα των εκατοντάδων μελών του, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και προς την κοινωνία της

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ



Το ΚΚΕ συγχαίρει τους νέους και τις νέες, που, ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες, πέτυχαν την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Η πραγματικότητα που θα συναντήσουν απαιτεί να συνεχίσουν τον προσωπικό, αλλά ακόμη περισσότερο το συλλογικό αγώνα,για σπουδές