Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Η Φλώρινα είπε "ΌΧΙ" στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

 Παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην πλατεία Γεωργίου Μόδη της Φλώρινας. 

Συλλαλητήριο στη Φλώρινα ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

Ξεκινάει άμεσα το market test - Οι απαιτήσεις των μνηστήρων θα καθορίσουν τους όρους και το τίμημα για τους λιγνίτες της ΔΕΗ

Σπάσιμο της πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ σε χωριστά πακέτα, ούτως ώστε να μην προκηρυχθούν όλες μαζί σε ένα διαγωνισμό, αλλά σε περισσότερους. Απόκτηση κάποιων μονάδων με τμήμα μόνο του υφιστάμενου προσωπικού τους, όχι με

Street Photo: NEΚΡΗ ΦΥΣΗ

 Φωτογραφική Επιμέλεια Λάζος ο Βουνίσιος

Νυμφαίο Φλώρινας (video)

Σε υψόμετρο 1.350 μέτρα, πάνω στις κορυφογραμμές του όρους Βίτσι, στο βόρειο άκρο της Ελλάδας, βρίσκεται το μαγευτικό χωριό Νυμφαίο,ένας από τους σημαντικότερους διατηρητέους παραδοσιακούς οικισμούς της χώρας και ένα από τα

Γ.Μανιάτης: "Εθνικό έγκλημα: Ενεργειακό νάνο κατάντησαν τη ΔΕΗ"

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον, Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την τρίτη αξιολόγηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ανάδειξη σκανδάλου; Αποσόβηση σκανδάλου; Ή αποπροσανατολισμός;

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης
Μια διακρατική συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σ. Αραβία για την πώληση όπλων, μπορούσε να εξελιχθεί σε εμπορική συμφωνία με μεσάζοντες; ΟΧΙ αν το τίμημα έμπαινε απ’ ευθείας από τα κρατικά ταμεία της Σ. Αραβίας στα αντίστοιχα Ελληνικά ταμεία.  ΝΑΙ αν γινόταν μέσω του μεσάζοντος.
Για την εν λόγω πώληση συμφώνησαν

Το χρονικό της διάσωσης


Σάββατο πρωί 28 Οκτωβρίου, ο ασθενής διακατέχεται από ισχυρούς πόνους και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, εκεί γίνεται εισαγωγή με ιατρική διάγνωση: Οξεία κοιλία – Αναπνευστική ανεπάρκεια.
Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στις τρείς τα ξημερώματα ο ασθενής χάνεται

Επιβλητική νίκη για τον Ερμή στη Κοζάνη

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση και εκμεταλλευόμενος απόλυτα την αριθμητική του υπεροχή από το 30ο  ο Ερμής Αμυνταίου πέτυχε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του μέχρι τώρα κερδίζοντας την Α.Ε.Π. στην Κοζάνη με 3-0 και πλέον φιγουράρει στην 3η θέση.

Ήττα για τον Αριστέα, 3-0 σετ από τον Ήφαιστο Φλώρινας

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις η ομάδα Κορασίδων του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-0 σετ από τον Ήφαιστο Φλώρινας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.
Οι παίκτριες της Νόπης Κούση