Τρίτη 23 Μαΐου 2017

"Άκαιρος" για μια ακόμα φορά ο κ. Καρυπίδης! Σε Φ.Ε.Κ. το ξεπούλημα της ΔΕΗ

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."  Αβραάμ Λίνκολν

Η είδηση: "Σε Φ.Ε.Κ. (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης) βγήκε η απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π.) με τίτλο «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση της ΔΕΗ Α.Ε. στο λιγνίτη».

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

Διαβούλευση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Διαβούλευση με θέμα την προγραμματιζόμενη Αναθεώρηση του Συντάγματος θα υλοποιήσει η «Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Παρασκευή 26 Μαίου 2017 και

Εγγραφές και επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ Φλώρινας

Οι αιτήσεις για νέες εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και παιδιών δημοτών και κατοίκων του Δήμου Φλώρινας για το σχολικό έτος 2017-2018 θα υποβάλλονται από 23-05-2017 έως και 16-06-2017 στα γραφεία

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ για την επίσκεψη του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ρήγα

Μέλη διοίκησης και στελέχη του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ δέχτηκαν στο γραφείο μας τον Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Π. Ρήγα προκειμένου να του εκθέσουν τις απόψεις τους σε τρέχοντα θέματα όπως: 

Ραχήλ Μακρή: «Το Μέτωπο Νίκης συγχαίρει τους δικαστές του Ειρηνοδικείου Φλώρινας, που απαγόρευσαν τον πλειστηριασμό της κατοικίας ζευγαριού με δυο παιδιά»

Με την 12/2017 απόφασή του, το Ειρηνοδικείο Φλώρινας μηδένισε τις δόσεις ενός ζευγαριού με δυο παιδιά, έναντι των τραπεζών για πέντε χρόνια, εξαίροντας από τον πλειστηριασμό όχι μόνο την κύρια κατοικία τους αλλά και τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας. 
Τα εισοδήματα της οικογένειας ανέρχονταν σε 1.100,00 ευρώ

Συγχαρητήριο του Ε.Σ. "Αμύντας"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» Αμυνταίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα της πόλης μας ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ για την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ένα μεγάλο

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 25 Μαΐου 2017, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 25 Μαΐου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: