Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Κακοκαιρία προβλέπεται σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο  που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στη Δυτική Μακεδονία από τις  απογευματινές ώρες της Πέμπτης 05-01-2017 με κύρια χαρακτηριστικά βροχές, χιονοπτώσεις, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους.
Η θερμοκρασία  θα παρουσιάσει

Φορτηγό κάηκε ολοσχερώς στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής

Ολοσχερώς κάηκε φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε χαρτικά από την γειτονική χώρα στη χώρα μας περνώντας τα σύνορα από το τελωνείο Κρυσταλλοπηγής.
Το περιστατικό, όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Κόκκαλη στη Δυτική Μακεδονία- Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη θα έχει την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 στις 11.30 το πρωί, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία.

Γενική Συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Κιουταχειωτών – Μικρασιατών Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κιουταχειωτών – Μικρασιατών Φλώρινας “Ο Άγιος Μηνάς” προσκαλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα

Γουρουνοχαρά Φλώρινας

Ανακοίνωση για την επανεμφάνιση κρούσματος γρίπης των πτηνών

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φλώρινας ενημερώνει ότι στις 19/12/2016 εμφανίστηκε κρούσμα της γρίπης των πτηνών σε κύκνο στο Δέλτα του Έβρου, το οποίο με βάση τα επιζωοτιολογικά δεδομένα εκτιμάται ότι ανήκει στον υψηλής παθογονικότητας υπότυπο H5N8, που έχει ήδη επιβεβαιωθεί στην Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Κροατία.
Λαμβάνοντας υπόψη:

Ευχές για την Πρωτοχρονιά δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Ευχές ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος στο γραφείο του στην Π.Ε. Φλώρινας. Στο μήνυμά του προς όλους ο κ. Μπίρος ευχήθηκε καλή και δημιουργική νέα χρονιά, με υγεία, ευημερία και αγάπη.