Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Από σήμερα οι αιτήσεις στο Taxisnet για το επίδομα θέρμανσης

Σήμερα αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxisnet για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων είσπραξης του «κουρεμένου» έως 52,4% του επιδόματος θέρμανσης.
Όσοι έχουν προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης ή θα προμηθευτούν τις

Καταβολή Δώρου και Επιδομάτων απο τον ΟΑΕΔ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 18.12.2015 θα καταβληθεί στους δικαιούχους ανέργους το δώρο Χριστουγέννων και την ίδια ημέρα θα προπληρωθούν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ που θα καταβάλλονταν τη χρονική περίοδο των εορτών (από 19 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου).
Αναλυτικά η διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοίνωσε τα εξής:

Εορταστικές συναυλίες του Ωδείου Φλώρινας

Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στη σειρά συναυλιών και παραστάσεων που διοργανώνει για την εορταστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα στις:

2ος Φωτογραφικός Μαραθώνιος

Το Φωτογραφικό τμήμα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας διοργανώνει τον 2ο Φωτογραφικό Μαραθώνιο, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. 
Μέσα  από ένα πολύωρο μαραθώνιο διαγωνιστικού χαρακτήρα, οι συμμετέχοντες θα εργαστούν πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες. Η θεματολογία και ο τρόπος διεξαγωγής, θα επιλεχθούν με στόχο να

Ταχύρρυθμο σεμινάριο φωτογραφίας για αρχάριους από την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

«ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ»
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα άτομα, ανεξαρτήτου ηλικίας, που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της φωτογραφίας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (πρώην Ξενοδοχείο Διεθνές) Ι. Καραβίτη 2.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Παπαγιάννης και Νικολαϊδου στην 8άδα του Κυπέλλου

Με 22 μελή, αποστολή μαμούθ, «κατέβηκε» το ξίφος ασκήσεως του ΟΞΙΦ στο Κύπελλο Ελλάδος -17 στην Αθήνα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο τελευταίο Πανελλήνιο Κύπελλο για το 2015 και λίγο πριν ξεκινήσει, η «καυτή» περίοδος των πρωταθλημάτων.
Ξεχώρισαν, ο Χρήστος Παπαγιάννης με την 5η θέση και μια ανάσα πριν τα μετάλλια αφού

Βλέπει Final-4 στο Κύπελλο ο Αμύντας Αμυνταίου

Η κλήρωση της β φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ, από την οποία προέκυψαν τα 4 ζευγάρια του θεσμού.
Ο  Αμύντας Αμυνταίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε νόκ-άουτ αναμέτρηση στην Κατερίνη τον τοπικό Ορφέα, με στόχο την πρόκριση στα

Αίτημα της αντιπολίτευσης για έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο

Μετά την άρνηση του Περιφερειάρχη κου Καρυπίδη να εισάγει το θέμα της ΥΓΕΙΑΣ στη Δυτική Μακεδονία σε έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με πρωτοβουλία των Περιφερειακών Συμβούλων του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙA" με επικεφαλής τον κο Γιώργο Δακή και του

Δραστηριότητα Νοεμβρίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Νοέμβριο του έτους 2015, είναι η εξής:

Βρισκόμαστε σε τριεθνές, με σχέσεις όχι αγαστές - Στα δίσεκτα και στ΄ ανθηρά ο στρατός μας να ειν΄ μπροστά

Η Τ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Φλώρινας είναι βαθύτατα προβληματισμένη και εκφράζει την έντονη ανησυχία της σχετικά με φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και που θέλουν να καταργείται το 1ο Σύνταγμα Πεζικού, να μετακομίζει το 504ΤΠ και να κλείνει το Τάγμα Εθνοφυλακής. Οι φήμες βέβαια διαψεύσθησαν εσπευσμένα από

Η ζωή μου έμαθε…


Τα όνειρα έρχονται σε αυτούς που τα ζητάν…η αγάπη έρχεται σε όσους την ποθούν πραγματικά, ο χρόνος σταματά για  όσους πιστεύουν ότι δεν τους αγγίζει.
Οι μεγάλη μπορούν να γίνουν μικροί αν το πιστέψουν…μπορούν να ερωτευθούν να αγαπήσουν να χαρούν ακόμα και να κλάψουν αν πρέπει να το κάνουν!
Οι ασήμαντοι  είναι δυνατοί, απλά δεν το