Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη ο 2ος καταζητούμενος για την υπόθεση της ηρωίνης


Αργά σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη στην περιοχή της Βέροιας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και 

Φωτοεπορτάζ από την παρέλαση


Αστυνομοκρατούμενη και «αποστειρωμένη» η σημερινή παρέλαση στη Φλώρινα.
Κάτω από ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε και φέτος η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Φλώρινα. Εκατοντάδες ήταν οι αστυνομικοί που επιστρατεύτηκαν για να επιβλέψουν τα μέτρα τάξης με σκοπό η εξέδρα των επισήμων να παραμείνει "αποστειρωμένη" και απροσπέλαστη για τους πολίτες. 

Ο προσεκτικός άνθρωπος

Γράφει η Φοίβη                      
Η διαφήμιση σήμερα είναι το κατ’εξοχήν μοντέλο της επικοινωνίας. Η διαφήμιση μεταβάλλει τον άλλο άνθρωπο σε μέσο, μεταβάλλει σε μέσο τον ηθοποιό που θα παίζει στη διαφήμιση για να προωθήσει κάποιο προϊόν που μπορεί να μην το πιστεύει 

Λίγες σκέψεις για την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου


Γράφει ο Βασίλης Τζώτζης 
Με αφορμή τις παρελάσεις και τους εορτασμούς για την Επανάσταση της 25ης του Μάρτη θα γίνει μια προσπάθεια στο κείμενο να βγουν συμπεράσματα για το ΣΗΜΕΡΑ, καθώς και να απαντηθούν στο βαθμό του δυνατού Ιστορικά ψεύδη και παραποιήσεις από την επίσημη Ιστοριογραφία.

Η Ικανή και Αναγκαία Συνθήκη για την Επανάσταση


Του Παντελή Μιντεκίδη
Επ’ αφορμή ενός αποσπάσματος (της κατακλείδας) της ανάρτησης: «Κύπρος: Το δεύτερο Ρωσικό βήμα, του Απ. Αποστολόπουλου», στο μοναδικής σπουδαιότητας μπλογκ: ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΕΠΑΜ, δημοσιεύω και τα ακόλουθα συμπληρωματικώς.
Το απόσπασμα:

Η κούπα στον Απόλλωνα Αμμοχωρίου


Το τρόπαιο του Κυπέλλου Φλώρινας για το 2013 κατέκτησε ο Απόλλων Αμμοχωρίου, που επικράτησε του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα στην παράταση με 1-0.
Ο τελικός έγινε παρουσία εκατοντάδων θεατών, που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα στο 

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την 25η Μάρτη


Να πιστέψει και σήμερα ο λαός στο δίκιο και τη δύναμή του
Το μήνυμα της επανάστασης του 1821 είναι ότι η ιστορία γράφεται με ανυπακοή και απειθαρχία στο δίκαιο και τη νομιμότητα των παλιών τάξεων, που δε φεύγουν μόνες τους από το προσκήνιο της ιστορίας, αλλά πρέπει να τις διώξει η λαϊκή επαναστατική πάλη. Στην ιστορία των ανθρωπίνων κοινωνιών οι επαναστάσεις είναι πάντα το όχημα για να προχωρά η κοινωνία μπροστά.

2η θέση στα play – off ο Αμύντας Σκοπιάς


Την παραμονή της Εθνικής Επετείου  η ομάδα της Φλώρινας πραγματοποίησε μια  από τις καλύτερες εμφανίσεις της και επιβλήθηκε με το εμφατικό 85 – 52 επι της ομάδας του Βατερού Κοζάνης.
Η ομάδα του Αμύντα αγώνα με τον αγώνα δείχνει το πραγματικό της