Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Η Αυτοδιοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας πρέπει να βγει μπροστά για το Σκοπιανό!

Δεν θέλω να κουράσω παρουσιάζοντας τις απόψεις μου για την, λεόντειο εις βάρος μας, συμφωνία που θέλει να υπογράψει η Κυβέρνηση στις Πρέσπες με τους βόρειους γείτονές μας. Είναι σαφές ότι ταυτίζονται με αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και είναι αντίθετες με αυτές που προβάλλει η Κυβέρνηση.

Αναβολή βιβλιοπαρουσίασης

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Αιματοβαμμένα Χρόνια» της κ. Άννας Μητσοπούλου  στη Βιβλιοθήκη Αμυνταίου αναβάλλεται λόγω πένθους.

Πορεία προς τις Πρέσπες - Ανένδοτος Αγώνας για την Μακεδονία

Εμένα δεν μου αξίζει..

Τις τελευταίες ώρες διαβάζω συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως αυτή η κυβέρνηση «σας αξίζει» ή «μας αξίζει». Όλοι γράφουν για τον προδότη πρωθυπουργό της χώρας μας, τον πολιτικό που έταξε όσο κανείς άλλος, γι’ αυτόν που τόσο εύκολα θα τα άλλαζε όλα. Για τον ηγέτη που ανέλαβε τα ηνία ενός κόμματος εκτός βουλής και κατάφερε να το οδηγήσει στην κυβέρνηση. Για τον «λαοπρόβλητο», που όμως σήμερα είναι κλεισμένος στη

Χαλάζι σε μέγεθος μικρού κερασιού κατέστρεψε καλλιέργειες στην Ιτέα

Μεγάλες ζημίες στις καλλιέργειες, στα ηλιόσπορα και στους 

Ο γιος των δακρύων...

Σήμερα, στις 15 ιουνίου γιορτάζει η Εκκλησία μας έναν άγιο, που είναι λες ένα από τα  σύγχρονα παιδιά μας.
Συνάμα πανηγυρίζει και το μοναστήρι ''Άγιος Αυγουστίνος'' στη Φλώρινα.
Αφιερώνουμε γι΄αυτό και το σχετικό κείμενο ''ο γιος των δακρύων''.
Πρόκειται για το ένα από τα τρία παιδιά του Πατρίκιου και της Μόνικας, που διέμεναν στην Ταγάστη της σημερινής Αλγερίας. 

Με αίτημα της αντιπολίτευσης συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο για τις Εξελίξεις στο Σκοπιανό

Σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στις 7 μ.μ.  στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει σε έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έκτακτη συντονιστική συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα Φλώρινας

Η Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας καλεί τους εκπροσώπους όλων των φορέων της περιοχής που επιθυμούν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ακυρώσουμε την προωθούμενη συμφωνία με τη γειτονική χώρα εξαντλώντας κάθε νόμιμο μέσο, σε έκτακτη συντονιστική

6500 υπογραφές ζητάνε παραλήπτη!

Αυτές τις μέρες που είναι πολλά ζητήματα ανοιχτά,  η Φλώρινα και η Δυτική Μακεδονία στέλνει το μήνυμα ότι προτιμά να αντικρίσει το φως, αντί τη θολούρα του παρελθόντος.

Βιβλιοπαρουσίαση στο Αμύνταιο: "Αιματοβαμμένα χρόνια"

Απολογισμός Εκπαιδευτικού Έργου 2017-2018 Σχολικών Μονάδων 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα με τίτλο «Απολογισμός Εκπαιδευτικού Έργου 2017-2018 Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς», που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, με στόχο την αποτίμηση της σχολικής χρονιάς που

Πολιτιστκές εκδηλώσεις στον Τροπαιούχο

Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων Κατασκηνωτικού Προγράμματος έτους 2018

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν σήμερα 14.06.2018, τα οριστικά Μητρώα Δικαιούχων και Παρόχων καθώς και οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2018.

Κατάρτιση και χρόνος ανεργίας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι μετά τη δημοσίευση του νόμου 4430/2016 (άρθρα 56 και 57) ισχύουν τα εξής :

Καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου στο Αμύνταιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου Φλώρινας- Παράρτημα Αμυνταίου στον προαύλιο χώρο της  Βιβλιοθήκης Αμυνταίου τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία