Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Σήμερα ο τελικός του τουρνουά ποδοσφαίρου αστυνομικών

Σήμερα 06-07-2014 στο συγκρότημα ΄΄BALLΑ D΄ ORO΄΄ θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του 7ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας μεταξύ ομάδων που συγκροτήθηκαν από τις

Η Κοινωνική Ανοχή

Γράφει ο Βαγγέλης Τσούκας

Η παρατήρηση διαφόρων κοινωνιών οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το επίπεδο και η ποιότητα του πολιτισμού της κάθε μιας ισούται με αυτό του κατωτέρου μέλους ή στρώματός της.

Επιταγμένοι μπορεί, Υποταγμένοι ποτέ !!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ & ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Πελαγοδρομώντας η συγκυβέρνηση δεν βρήκε άλλο τρόπο να διαχειριστεί αυτό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ως αντίδραση/αντίσταση ενάντια στην εγκληματική της

Η εκτελεστική εξουσία κουρελιάζει ξανά το Σύνταγμα - Καταδικάζουμε την επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την κυβερνητική πρακτική των επιστρατεύσεων που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιείται για να σταματήσει μια δίκαιη απεργία. Είναι πλέον εμφανές ότι ο κυβερνητικός αυταρχισμός δεν έχει τελειωμό.
Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει πίσω το μέτρο της επιστράτευσης και συμπαρατασσόμαστε στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς» νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους, την Παρασκευή 4/7/14, την εκδήλωση  "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ" και καταφέραμε όλοι μαζί υπό τους ήχους του κλαρίνου του μοναδικού δεξιοτέχνη Νίκου Φιλιππίδη και την συνοδεία του Νίκου Δάσκαλου και της Έλλης Κοσμά στο τραγούδι να συνθέσουμε μια καταπληκτική παραδοσιακή βραδιά γεμάτη κέφι και χορό.    
 Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε :

Περιφερειακός Συντονιστής Αλλοδαπών Δυτικής Μακεδονίας, ο Χ.Θεοχάρης

Ανακοινώνεται ότι τοποθετήθηκε ως Περιφερειακός Συντονιστής Αλλοδαπών Δυτικής Μακεδονίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χαράλαμπος ΘΕΟΧΑΡΗΣ του Παναγιώτη.