Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αστυνομικά Νέα

Χωρίς internet η Κέλλη


Πιθανόν αυτή τη στιγμή να κάθεστε χαλαρά στον καναπέ του σπιτιού  ή του γραφείου σας και να "σερφάρετε"  από το pc σας ή το tablet σας, ενώ εγώ θα πρέπει να μεταβώ στο κοντινότερο ίντερνετ καφέ για να σας περιγράψω το πρόβλημα του χωριού μου. Είχα

Συμπαράσταση στους σχολικούς φύλακες

Σήμερα  Πέμπτη  21  Νοεμβρίου , ώρα 10πμ  στα δικαστήρια Φλώρινας, συμπαραστεκόμαστε  στους συναδέλφους μας σχολικούς  φύλακες, οι οποίοι μάχονται  κατά της διαθεσιμότητας.
Η  βοήθεια  όλων των συντοπιτών μας είναι πολύτιμη, καθώς  ο αγώνας κατά της

9ο Κύπελλο καράτε Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, το Σάββατο 19/11/2013, το 9ο Κύπελλο Καράτε της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.
Οι 634 συμμετέχοντες αθλητές,  από

"Νερό με γεύση" για το Νηπιαγωγείο Παπαγιάννη

Στις 19 Νοεμβρίου 2013 το Κ.Π.Ε.  Βεύης-Μελίτης  υποδέχθηκε τις εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Παπαγιάννη, προκειμένου να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Νερό με γεύση», που από φέτος  πιλοτικά απευθύνεται και σε

Νέα σειρά τμημάτων στο Εργαστήρι Φωτογραφίας του "Αριστοτέλη"

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας 2ης σειράς τμημάτων για μαθητές, φοιτητές και ενήλικες σε επίπεδα αρχαρίων και προχωρημένων.
Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ.

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης (Ενηλίκων - Μαθητικός)

Γενική Συνέλευση του Δασικού Συνεταιρισμού Δροσοπηγής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Δροσοπηγής καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11 π.μ  στο Δημοτικό Σχολείο Δροσοπηγής με θέματα ημερησίας διάταξης:

Ημερίδα για την εξάλειψη της βίας

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη"

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ ευχαριστεί θερμά τον κ. Κυριάκο Ν. Χολέρη, κάτοικο Τορόντο Καναδά, για την ευγενική προσφορά του, που εκφράστηκε με τη χρηματική δωρεά, ύψους διακοσίων 200) δολαρίων Καναδά, εις μνήμη του Μακεδονομάχου θείου του καπετάν Αντιγόνου (Γκόνου) Χολέρη, με τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από το θάνατό του. 
Η προσφορά του αυτή αποτελεί

Ψηφίσματα Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας