Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Η Ελληνική Αστυνομία για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών

Στις 8 του Μάρτη τιμούμε τους αγώνες των γυναικών και του φεμινιστικού κινήματος για τα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά δικαιώματα των γυναικών. Τιμούμε τις σουφραζέτες, τις εργάτριες, τις ακτιβίστριες και συνδικαλίστριες που αγωνίστηκαν πριν από μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκίνησαν εκείνες γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να κατακτήσουμε. Γιατί είναι πολλά αυτά που κατακτήσαμε και απειλούνται.

Το ΠΑΣΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Τομέας Γυναικών & Ισότητας των Φύλων του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα αποτελέσματα των ανασκαφών στο Λεκανοπέδιο του Αμυνταίου (2017)

Ανατολικό τοξωτό διάχωρο της «Αίθουσας των Νηρηίδων».
Απόσπασμα της  μορφής της Νηρηίδας.
Οι ψηφιδωτές μυθολογικές παραστάσεις με επιγραφές και αγάλματα θεοτήτων στην μεγάλη έπαυλη του Αλεξάνδρου στη ρωμαϊκή πόλη του Αμυνταίου και ο ψηφιδωτός διάκοσμος με δελφίνια σε λουτρό στη ρωμαϊκή κώμη της Βεγόρας.
Η ανασκαφική δραστηριότητα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φλώρινας στο λεκανοπέδιο Αμυνταίου, είχε κατά το παρελθόν έτος δίμηνη διάρκεια και

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Φλώρινας: 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών

Η Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών επισφραγίζει τους αγώνες και τις κατακτήσεις των γυναικών σε όλο τον κόσμο για περισσότερο από έναν αιώνα. Είναι ημέρα χαράς και αισιοδοξίας για όλες και όλους εμάς που αναπτύσσουμε δράση στο πεδίο της έμφυλης ισότητας και των

Μήνυμα του ΕΚΦ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλες τις γυναίκες, εργαζόμενες, άνεργες, συνταξιούχες, μετανάστριες, πρόσφυγες που σηκώνουν το βάρος του πολλαπλού τους ρόλου σ’ένα πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον που

Μήνυμα του ΚΚΕ για την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την 8η Μάρτη, η ΚΕ του ΚΚΕ χαιρετίζει αγωνιστικά τις γυναίκες της εργατικής τάξης, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις συνταξιούχους. Ιδιαίτερα απευθύνεται στις άνεργες, στις μαθήτριες, στις σπουδάστριες - φοιτήτριες, στις εργαζόμενες μητέρες.
Αντλούμε διδάγματα και εμπνεόμαστε

Επιστροφή με χρυσά στις αποσκευές του ο SHOGUN

Σάββατο - Κυριακή 03 – 04 Μαρτίου 2018 έγιναν οι Πανελλήνιοι αγώνες  KARATE (SEMI CONTACT) υπό την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ) Συμμετείχαν 83 σωματεία με 842 αθλητές περίπου. Μια διοργάνωση που είχε πολλή μεγάλη επιτυχία. Ένα στάδιο κατάμεστο από κόσμο γονείς συγγενείς και φίλους του αθλήματος που ήρθαν να

«Προαγωγή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας» στο Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Φλώρινας

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού σε θέματα εθελοντικής προσφοράς αίματος. Στα πλαίσιά του, οι κ. Θεοδώρα Καμπέρη και Αναστασία Γιάγκου, νοσηλεύτριες του Γ.Ν. Φλώρινας, προσήλθαν στις

Ενημέρωση σχετικά με περιστατικά οξείας δηλητηρίασης από γεωργικά φάρμακα

Από το Τµήµα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονοµικού Ελέγχου της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί το υπ’ αριθ’ 2125/30340/2-3-2018 (Α∆Α: 6ΒΩΝ4653ΠΓ-ΓΘ1)

Υποχρεώσεις ιδιοκτητών δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς

Από τον Δήμο Αμυνταίου ενημερώνουμε όλους τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς ότι σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 5 του ν.4039/12 και τις προσθήκες του άρθρου 46 του ν.4235/14 ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:

Ανακοίνωση του Δήμου Αμυνταίου για τα αδέσποτα

Έχοντας υπόψη την έξαρση (λόγω εποχής) του πληθυσμού των αδέσποτων σκύλων στα διοικητικά όρια του Δήμου Αμυνταίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Βόλεϊ: Λάθη και κούραση έφεραν την ήττα για τις Παγκορασίδες του Αριστέα

Για την 15η αγωνιστική του Γ Ομίλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ, Ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου, ηττήθηκε την Κυριακή (4/3), από τον ΑΣ Αλιάκμων Αιανής με 3-0 σετ.  

Βόλεϊ: Δεύτερο σερί διπλό για τις Κορασίδες του Αριστέα

Φαίνεται πως η Φλώρινα, ταιριάζει στις Κορασίδες του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, καθώς μετά την νίκη επι του Αριστοτέλη με 3-2 σετ, επικράτησαν σε διάστημα μιας εβδομάδας (3/3) και του τοπικού Ήφαιστου με το ίδιο σκόρ, στο πλαίσιο της 17ης και προτελευταίας

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας

Κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, συνελήφθησαν συνολικά -167- άτομα και ειδικότερα: