Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Μαζικές παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ στη Δυτική Μακεδονία

Επιστολή Παραίτησης
Κατόπιν των νέων δεδομένων που προέκυψαν με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και του κράτους των Σκοπίων, μιας συμφωνίας που σχεδόν σε όλα της τα σημεία παραβιάζει κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως

Δήλωση του Κ.Σέλτσα για την Συμφωνία των Πρεσπών και τις φερόμενες δηλώσεις του

Με την χθεσινή συμφωνία των Πρεσπών δρομολογήθηκε η λύση για την ονομασία της FYROM, ένα ζήτημα που ταλάνιζε επί δεκαετίες την ελληνική εξωτερική πολιτική. Πρόκειται για μια λύση που κατόρθωσε το ακατόρθωτο, όχι μόνο την αλλαγή του ονόματος, αλλά και την εξασφάλιση της erga omnes χρήσης του και την αλλαγή

Συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας στην Βίγλα Πισοδερίου (φωτο)

Φωτο: Λάζος ο Βουνίσιος

Το Κίνημα Αλλαγής Φλώρινας για το Σκοπιανό

Η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Φλώρινας στηρίζει απερίφραστα την επίσημη θέση του Κινήματος Αλλαγής και την δήλωση της Προέδρου Φώφης Γεννηματά για το Σκοπιανό, καταδικάζοντας την συμφωνία, όπως αυτή ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό.

Αγώνας ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας  και η Ε.Π.Σ Φλώρινας σας ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 18/06/2018 και ώρα 18.00 στο Δ.Α.Κ ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα γίνει αγώνας ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ των ομάδων:

Ο Δημήτρης Σαχινίδης έκανε το ΝΤΑΜΠΛ!

Κορυφαία εμφάνιση από τους φλερετίστες του ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 ετών το περασμένο Σ/Κ στην Αθήνα.

«Κατασκήνωση εν δράσει!» 2018

Γίνεται γνωστό ότι το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Μητρόπολής μας διοργανώνει και υλοποιεί για δεύτερη φορά (1η - Αύγουστος 2016) το Πρόγραμμα «Κατασκήνωση εν δράσει!» το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας στο χωριό Πρώτη Φλώρινας. 

Ευχαριστήριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Δ/ντής και οι εκπαιδευτικοί του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας ευχαριστούν θερμά τις εταιρείες «Λιγνιτωριχεία Αχλάδας» και «Υγρά Καύσιμα Ουλιάρης» για την πολύτιμη

Διότι!

Οι πολιτικές «ανοησίες» είναι γνώρισμα της εποχής μας, η μετριότητα και η υποκρισία των πολιτικών είναι ανεκτή μέχρι ένα σημείο. Ο τυχοδιωκτισμός, η αρπαχτή και το ψεύδος όχι.

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 18 έως 24 Ιουνίου του έτους 2018 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 στις 4 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: