Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ουραγοί και στο Εξοικονομώ ΙΙ...

Μετά από μεγάλες καθυστερήσεις υπογράφτηκε από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σταθάκη η ΚΥΑ που δίνει το πράσινο φως για την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ. 
Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Δυτικομακεδόνες, καθώς η Περιφέρειά μας είναι προτελευταία στον σχετικό πίνακα με τις κατανομές των κονδυλίων! Βεβαίως,

Πώς αμείβεται η Καθαρά Δευτέρα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η Καθαρή Δευτέρα (φέτος 19 Φεβρουαρίου 2018) δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Κούλουμα στη Φλώρινα

O Δήμος Φλώρινας την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, από τις 11:00πμ έως τις 13:00 θα γιορτάσει τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στον χώρο του ΔΑΚ προσφέροντας στους

Κούλουμα στις Πρέσπες

Μετά από την διασκέδαση στα φημισμένα καρναβάλια της Δυτικής Μακεδονίας η καλύτερη επιλογή για την καθαρά Δευτέρα είναι τα κούλουμα στο χαρακτηρισμένο διεθνούς σημασίας τοπίο των Πρεσπών.

Κούλουμα στο Αμύνταιο

Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας στο Αμύνταιο και στις Τ.Κ. του Δήμου σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια και τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα προσφερθούν δωρεάν νηστίσιμα εδέσματα και τοπικός οίνος.

Η συνάντηση

Πρόσφατα ένας βουλευτής ταξίδευε στην εθνική οδό, η πολύωρη οδήγηση σε συνδυασμό με την απρόσμενη καταιγίδα τον κούρασαν, έτσι αποφάσισε να σταματήσει στο πρώτο κατάστημα που θα βρει.