Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Σε δοκιμαστικές πτήσεις το διθέσιο αεροπλάνο "Atairon", κατασκευασμένο από ελληνικά χέρια στη Φλώρινα

Ύστερα από την κατασκευή δύο μονοθέσιων στην κατηγορία των υπερελαφρών αεροσκαφών και την επιτυχία του δεύτερου, του Άρχοντα (Archon) που εντυπωσίασε, βραβεύτηκε και νηολογήθηκε στην Ιταλία, ένα τρίτο αεροσκάφος, αυτή τη φορά διθέσιο, κατασκευάστηκε και αυτό στη Φλώρινα από ελληνικά χέρια. Για το Atairon VIP μίλησε ο

Παναγιωτάκης: Από τις αποφάσεις της κυβέρνησης θα εξαρτηθεί το τι θα κάνουμε με το Αμύνταιο

Στις αποφάσεις της κυβέρνησης για το νέο ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας, παραπέμπουν πηγές της ΔΕΗ, ερωτηθείσες από το energypress για το πως θα κινηθεί η επιχείρηση μετά τις τρεις επενδυτικές προτάσεις που έχει λάβει για το Αμύνταιο.

Συλλυπητήριο της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας Αρχιφύλακα ΚΟΥΛΗ Χρήστου, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, αφήνοντας πίσω του

Χειροτονήθηκε Επίσκοπος Θεσπιών ο Δυτικομακεδόνας Συμεών (Ιωάννης Βολιώτης)

Με ιδιαίτερη συγκίνηση υποδέχτηκαν την είδηση της εκλογής και της χειροτονίας του Δυτικομακεδόνα (εκ πατρός από τα Ασπρόγεια Φλώρινας και εκ μητρός από την Καστοριά) Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών  ο κόσμος της Δυτικής Μακεδονίας.
Με τη δέουσα λαμπρότητα και

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας

Ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος των μακροχρόνιων ανέργων

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και των όσων προβλέπουν οι αποφάσεις του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων είναι Έλληνες υπήκοοι και οι υπήκοοι κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι ασφαλισμένοι κατά της ανεργίας.

Πρωταθλητής Ελλάδος 2018: ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΩΚΑΣ

Το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο Στέργιος Τσώκας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 στο ξίφος μονομαχίας το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Το Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησε ο Φίλιππος Γκώγκος αφού οι  δύο αθλητές του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας συναντήθηκαν σε έναν

Συλλυπητήριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών  του 3ου Δημοτικού Σχολείου  Φλώρινας,  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκπαιδευτικού του Σχολείου μας Ρώμα Ζαχαρούλας για την απώλεια του πατέρα της.
Καλό παράδεισο να έχει.
Αντί Στεφάνου θα κατατεθεί ένα

Εθνική Αντίσταση από το ΕΠΟΣ στην ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Εκδήλωση – Συζήτηση
Δευτέρα 12/02/2018 στις 19:00
στο Καφέ «Οδός Ονείρων»

Ομιλητές:

Ανιστόρητοι ή πληρωμένοι;..

Έπεσε στην αντίληψή μας η είδηση ότι σε παιχνίδι ερωτήσεων στην Αγγλία είχε προσέλθει ένα αντρόγυνο άγγλων, που είχε απαντήσει επιτυχώς σ΄όλες τις ερωτήσεις με έπαθλο 23.000 λιρών, αν απαντούσαν σωστά και στην τελευταία.
Κι αυτή ήταν: ο Μ.Αλέξανδρος τι εθνικότητας ήταν;.

Κ.Σέλτσας: Η τυπική έγκριση του ρυμοτομικού της Πανεπιστημιούπολης Φλώρινας δικαιώνει όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα

Μετά από στοχευμένες ενέργειες της Κυβέρνησης και του Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα και με γνώμονα την ανησυχία καθηγητών, διοικητικών και φοιτητών της Πανεπιστημιούπολης της Φλώρινας, εγκρίθηκε πλέον και τυπικά το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο του γηπέδου των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων της

Μαγεία ο Ερμής με μαέστρο τον Τσορλίνη

Ένας εκπληκτικός Ερμής Αμυνταίου συνέτριψε με 5-1 τον Αστέρα Παραποτάμου με 5-1 και αν στους 6 αγώνες που απομένουν κάνει ισάριθμες νίκες μπορεί και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η πλάγια σκέψη

Ένας Πρόεδρος μια πολυεθνικής εταιρίας αποφάσισε να αποσυρθεί από το τιμόνι, κάλεσε τους τρεις γιους και είπε: Τώρα που έφτασα στην δύση της ζωή μου επιθυμώ να ξεκουραστώ, θα αφήσω την εταιρία μου στον καλύτερο αύριο νωρίς το πρωί να είστε και οι τρεις στο γραφείο μου.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας (β΄ πρόσκληση μετά την ματαίωση τακτικής συνεδρίασης στις 06 Φεβρουαρίου 2018 λόγω μη υπάρξεως απαρτίας) με θέματα ημερήσιας διάταξης: