Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Σύλληψη 4 ατόμων σε περιοχή της Φλώρινας για διακίνηση 121 κιλών και 88 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν σήμερα (06-02-2017) το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, -4- υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21, 26, 31 και 46 χρονών για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή

Χάλκινο μετάλλιο για τον Ιωσήφ Ελσάμι

Ένα ακόμα μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο μικρός αθλητής των ΣΑΡΙΣΩΝ Ιωσήφ Ελσάμι.Αυτήν τη φορά αγωνιζόμενος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Καρέα στην Αθήνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων.  
Στο Πρωτάθλημα αυτό που διεξήχθη

Ιστορική εμφάνιση από τις Φλερετίστριες του ΟΞΙΦ

Χρόνια είχαμε να νοιώσουμε τέτοια χαρά από τα κορίτσια του ξίφους ασκήσεως στον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας. Και ήρθε η στιγμή που το πίστεψαν και τα κατάφεραν κατακτώντας συνολικά 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 το σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

ΨΥΧΗ ΑΝΩΘΕΝ Κλινική ψυχική απώλεια του βλέμματος και καθημερινός αποτοιχισμός ψυχών. Εικαστική ψυχοδυναμική και συνεργατική έκθεση στο πατάρι του Factory στην Φλώρινα

Το πρότζεκτ αναστοχάζεται και ερευνά την ψυχική απώλεια του βλέμματος, το άγνωστο στο αναγνωρίσιμο, την κλινική ασθένεια με την φιλάσθενη καθημερινότητα, μιλά προπάντων για το Άλλο, την Περιχαράκωση, το Βιωματικό, την Επόπτευση,την Υπερέκθεση, την αλληλοπαραχώρηση και την καθημερινή έκφραση της Εξωστρέφειας.
Το έργο θα έχει την επιστημονική εποπτεία της

Γενική Συνέλευση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας

Καλούνται τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας στην Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στην ταβέρνα “ΠΕΤΡΙΝΟ” Π.ΜΕΛΑ 2 (στον μικρό κύκλο του Σιδ. Σταθμού)
Τα θέματα:

Ανακοίνωση-Κάλεσμα του μπλόκου Αμυνταίου

H συντονιστική επιτροπή του μπλόκου Αμυνταίου στον κόμβο Αντιγόνου ύστερα από την σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στην οποία συμμετείχε το απόγευμα του Σαββάτου, 4/2/2017 στα Μάλγαρα, καλεί όλα τα μπλόκα της

Κέρδισες την μάχη μου πήρες την νίκη

-Ήταν νύχτα, μια νύχτα παγωμένη αρχές Φεβρουαρίου τα ουρλιαχτά της αγέλης των λύκων σκόρπαγαν τρόμο στους λιγοστούς κατοίκους του μικρού χωρίου, οι πόρτες σφαλιστές τα λυχνάρια τρεμόσβηναν από το φύσημα του αγέρα ήταν τόσο δυνατός που περνούσε από τις χαραμάδες των παραθύρων.
-Μετά από μια κοπιαστική δύσκολη μέρα ο μεσόκοπος άντρας λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ

Ενημερωτική εκδήλωση για το νέο Ασφαλιστικό των Μηχανικών

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/τμήματος Δυτικής Μακεδονίας (TΕΕ/ΤΔΜ, Μπουσίου & Εστίας 3, Κοζάνη), θα

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτερα, 6 Φεβρουαρίου 2017, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: