Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Οι νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι της Περιφέρειας

Τους Εντεταλμένους Συμβούλους με τους αντίστοιχους τομείς αρμοδιοτήτων, όρισε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης. 
Συγκεκριμένα:

Από το μακρινό παρελθόν, και το πιο κοντινό παρόν...

Έπεσε κάποτε βαρυχειμωνιά -- μας διηγόταν προχθές η κ.Ευφροσύνη, που είχε έρθει να δει την κόρη της -- που, αν δεν είχες αναμμένο τζάκι, σίγουρα θα πέθαινες.
Όλα καταπαγωμένα.
Κι έξω κανείς δεν κυκλοφορούσε.
Μόλις είχαμε σηκωθεί από τον ύπνο -- ήμασταν τρία αδέρφια κι ένα τέταρτο στην κοιλιά της μητέρας μου -- , όταν απευθυνόμενη σε μένα η μάνα μου μού λέει:

Σεμινάρια φωτογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινα

Έναρξη διδασκαλίας παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας

Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς», ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών από τον Οκτώβρη και κάθε Πέμπτη στις 5μ.μ. στο κτίριο του Αριστοτέλη.
Χοροδιδάσκαλος ο Γρηγόρης Κετσετζής ο οποίος θα μας διδάξει την πλούσια

Χρυσός ο Θ.Παλιογιάννης στον Πανελλήνιο Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις συμπληρώθηκε το Ελληνικό Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής για την Λέσχη μας.  Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής, την διοργάνωση του

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Γυναικών ETTU CUP

Συνάντηση για τον κάθετο άξονα και τα έργα στην Π.Ε. Φλώρινας

Σύσκεψη σχετικά με τα έργα που αφορούν την Π.Ε. Φλώρινας και ιδιαίτερα τον κάθετο άξονα Φλώρινα - Πτολεμαΐδα - Κοζάνη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία

Ενημέρωση για την προκαλούμενη ατμοσφαιρική ρύπανση από τις εγκαταστάσεις θέρμανσης

Ενόψει του επερχόμενου χειμώνα πολλοί συμπολίτες μας προμηθεύονται, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης, μη επιτρεπόμενα υλικά (κυρίως λιγνίτη-ξυλίτη).
Η Δ/νση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας με επανειλημμένες

Κατανομή βοσκοτόπων σε κτηνοτρόφους από το Δήμο Φλώρινας

Ο Δήμος Φλώρινας ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για το έτος 2016.

Υπογραφή εκτέλεσης έργων στο Δήμο Αμυνταίου

Η εκτέλεση έργων συνολικού κόστους 271.896,15€ υπογράφτηκε την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 ανάμεσα στον Δήμο Αμυνταίου και την εταιρεία SOLIS A.E. Πρόκειται για τα έργα

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει σε κατεπείγουσα  συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης: