Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε  από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σήμερα Σάββατο  25 Νοεμβρίου 2017  επιδείνωση  του  καιρού προβλέπεται από το βράδυ της Κυριακής  26-11-2017  με κύρια χαρακτηριστικά  βροχές -καταιγίδες  και  χιόνια   στα ορεινά.  
Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας  έχει

Επίθεση Γ. Βοσκόπουλου στο Θ. Καρυπίδη: «Όποιος έχει κότσια παραιτείται. Δεν υπάρχουν ούτε πολιτικές εκτροπές, ούτε τίποτα. Αυτά είναι λόγια του αέρα. Ορίστε, πωλούνται οι μονάδες, ας παραιτηθεί»

Ερωτηθείς, τηλεφωνικά, από το West Channel, για τη γνωστή προειδοποίηση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Θοδωρή Καρυπίδη, που ακούστηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου, για την ΔΕΗ στη Φλώρινα, ότι, θα παραιτηθεί στην περίπτωση

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας

Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές 
(Murder On The Orient Express)

Εκδήλωση στοματικής υγιεινής του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

Το ΕΚΦ για την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με απόφασή της στις 17 Δεκεμβρίου  1999, ανακήρυξε την  25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

25 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Η βία κατά των γυναικών αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο που υπερβαίνει τις κοινωνικές, οικονομικές και μορφωτικές διακρίσεις, εκδηλώνεται με πολλαπλές μορφές και συνιστά κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, η 25η  Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί από

Επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου

Προς 
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων 
Υπόψη Υπουργού, κ. Ευάγγελου Αποστόλου