Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Νεκρή ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Αμύνταιο

Νεκρή εντοπίστηκε η Ε.Κ. 90 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, επί της οδού Διονυσίου Σολωμού, στο Αμύνταιο Φλώρινας. Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 05:52 σήμερα, επιχείρησαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι

Το Υπουργείο Παιδείας εκφράζει την συμπαράστασή του στον εκπαιδευτικό που δέχθηκε επίθεση σε σχολείο της Φλώρινας

Με αφορμή το περιστατικό βιαιοπραγίας γονέα μαθητή κατά εκπαιδευτικού σε σχολείο στη Φλώρινα το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δηλώνει:

Συμμετοχή και διάκριση του Πειραματικού Δ.Σ Φλώρινας στον 14ο Διαγωνισμό Μαθηματικών της Φύσης και της Ζωής

Το σχολείο μας συμμετείχε στον 14ο Διαγωνισμό Μαθηματικών της Φύσης και της Ζωής, που διοργάνωσε με επιτυχία για ακόμη μία χρονιά η ομάδα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας

Πειρασμοί, που μας ζητούν εγρήγορση...

Προχθές έγινα γνώστης μιας τραγικής οικογενειακής κατάστασης.
Ήταν δύο αδέρφια.
Ο ένας κρυφά από τον άλλον κατάφερε τον πατέρα του και του έγραψε το ωραιότερο κομμάτι της περιουσίας, με το οποίο προίκισαν του γιου του το γιο (τον εγγονό δηλ.).

«Ανακυκλώνω … σώζω τον πλανήτη»

Στο πλαίσιο υλοποίησης Περιβαλλοντικού Προγράμματος των τάξεων Δ΄ &  Ε΄ του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας και του οργανισμού HELMEPA Junior την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και ώρα

Δημόσιος διάλογος για το μέλλον της Ευρώπης σε Φλώρινα και Αμύνταιο

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των επίσημων εγκαινίων του, διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις Δημοσίου Διαλόγου για το Μέλλον της Ευρώπης. 

Εκπαιδευτική Συνάντηση Αιγοπροβατοτροφίας: "Εισαγωγή στην Τυροκομία"

Συλλυπητήριο του Shogun

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας SHOGUN θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον επί χρόνια μέλος του συλλόγου κ. Κούσια Αντώνιο  για το θάνατο του πατέρα του.
Ευχόμαστε ο θεός να δίνει δύναμη

5η αγωνιστική του τουρνουά ποδοσφαίρου αστυνομικών


ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 31-05-2018

Το νέο ΔΣ του ΣΕΟΦ

Η σύνθεση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΟΦ, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 30ης Μαΐου 2018 και συγκροτήθηκε σε σώμα την 30η Μαΐου 2018 είναι η εξής:

«Εκπαιδευτικές καινοτομίες στην εποχή του ψηφιακού εγγραμματισμού»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας, σε συνεργασία με τη

Together 30!

Περιπλανηθήκαμε για μια εβδομάδα με τον  Γιώργο Λέντζα. Γνωρίσαμε τον Γεράσιμο Γεννατά, τον Μιχάλη Πιτένη , μπήκαμε στον σουρεαλιστικό κόσμο της Ευγενίας Λώλη! Κάναμε longboard με τα κορίτσια του longboard girls crew της Ελλάδας και BMX με τον Ισμαήλ Αχμέτ!