Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η "ευαισθησία" του Ι.Βοσκόπουλου



Απαράδεκτη και προκλητική ήταν η στάση του Δημάρχου Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλου απέναντι σε εκπροσώπους των αναπηρικών οργανώσεων που προσπάθησαν να του δώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για τη μετεγκατάσταση των γραφείων της Πρόνοιας στο κτίριο του δημαρχείου των Κάτω Κλεινών.

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των αναπήρων με επικεφαλής το Β.Παπαδόπολο, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Δημαρχείο της Φλώρινας προκειμένου να επιδώσουν το ψήφισμά τους. Όπως τους πληροφόρησαν οι υπάλληλοι του Δήμου "ο Δήμαρχος έλειπε".
Αντιμετωπίζοντας την κατάσταση αυτή, οι διαμαρτυρόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ολιγόλεπτη συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου, θέλοντας έτσι να εμφανιστεί ο Δήμαρχος ή κάποιος εκπρόσωπός του και να παραλάβει το ψήφισμα.
Και ω του θαύματος, ο Ι.Βοσκόπουλος εμφανίστηκε στις 11.00 π.μ. και απόλυτα προκλητικός ΔΕΝ δέχθηκε καμιά συζήτηση για το τεράστιο αυτό πρόβλημα, ΔΕΝ παρέλαβε το ψήφισμα των Αναπηρικών οργανώσεων και ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ τους επιδεικτικά την πλάτη είπε μπροστά στους εμβρόντητους πόλίτες "Κλείστε το Δημαρχείο αν θέλετε. ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ"
Χωρίς να φτάνουν όλα αυτά, μία ώρα αργότερα και σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στην Ε.ΡΑ Φλώρινας, χαρακτήρισε το Β.Παπαδόπουλο "υποκινούμενο" και φυσικά δε δέχθηκε ούτε και εκεί να συζητήσει.

5 σχόλια:

  1. ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ...
    ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσθέτει εχθρούς, αφαιρεί φίλους, πολλαπλασιάζει τα προβλήματα και διαιρεί το κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και ο Σταθήκας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Δήμαρχος χαρακτήρισε απαράδεκτη την κινητοποίηση επειδή σαν νομάρχης είχε σταθεί όσο μπορούσε σε κάποιους συμπολίτες μας ως όφειλε και δεν περίμενε να του συμπεριφερθούν έτσι . Δηλαδή τώρα αυτοί οι άνθρωποι του χρωστάνε και δεν πρέπει να κάνουν καμία κινητοποίηση για κάτι που τους θίγει και να δέχονται αψήφιστα το κάθε τι ; Αυτό δεν λέγεται προσφορά στον δημότη αλλά προσπάθεια συναλλαγής ….
    Στάιος Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μιλάει για "υποκινούμενες ενέργειες" , περνάει στην επίθεση για να αμυνθεί όταν θέλει να κρυφτεί ή απλά να μήν συμμετέχει, χάνει μέρα μερα την μέρα την οποια εκτίμηση έχουν ακόμη και οι ψηφοφόροι του ,επιτέθεται κατα πάντων , ενεργεί εκ του μακρώθεν αφυψηλού, διολισθαίνει μέρα με την ημέρα σε απαράδεκτες συμπεριφορές,απαξιώνει όποιους έχουν αντίθετη άποψη, με όσους δέν συμφωνούν με τα σχέδια του. η θητεία αυτή ίσως και είναι η τελευταία και για γι αυτό βγάζει ότι απωθημένα έχει με αντιπάλους, προεκλογικά θυμιάτιζε ότι θα είναι δήμαρχος όλων των πολιτών κλπ κλπ...αλαζονεία; έπαρση; φεουδαρχικήυ αντίληψη; δέν γνωρίζω ..ούτε ψήφισα ούτε θα ψηφίσω στο μέλλον πρόσωπα που δέν κάνουν ούτε το ελάχιστο σεβασμου σε πολίτες. ποσώς μάλλον σε άτομα με ειδικές ανάγκες ΣΕΒΑΣΜΟΥ απο την πολιτεία...στα χνάρια του προηγούμενου βαδίζεις κ Βοσκόπουλε...ύποψιν δέν σε ψήφισα ούτε ψήφισα κανέναν πέστε το απο διαίσθηση μόλις είδα τα ψηφοδέλτια για τον δήμο...εν κατακλείδι η αποχή μου άξιζε...το επαληθεύσατε με το χείριστο τρόπο προς αυτούς τους αδύναμους πολίτες παρέα με τις αντιδράσεις ¨αγανάκτησεις¨της αντιπολίτευσης για ψηφοθηρικούς λόγους και όχι κατ αναγκη απο ευαισθησία..... και κάτι τελευταίο....το πολύ δούλεμα με το κινητό , ναί εκείνο με το συρματάκι στ αυτί...μάλλον κακό κάνει στην σκέψη σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή