Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συνέντευξη Λιάνη στο Realfm


4 σχόλια:

  1. ρε ΦΊΛΙΠΠΑ...για αυτό σε βάλαμε να κώρδώνεσαι σα γύφτικο σκεπάρνι στο προεδρείο της βουλής ρε...για να μη διαβάζεις τις επιστολές των βολευτών γαμ..την αδικία μου..στην επόμενη συνεδρίαση από αυτήν να αρχίσεις ρε...και να στείλεις και αντίγραφο στον Μπένι..gegege

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιο επίπεδο αυτοεξευτελισμού μπορεί να φτάσει;
    Πόσα ψέματα μπορεί να πει δημόσια χωρίς αιδώ;
    Ούτε επιστολή είχες Γιώργο ούτε βέβαια μνημόσυνα την ημέρα της ψηφοφορίας.
    Στήνεις όλη αυτή την οπερέτα με τον χατζηνικολάου μόνο και μόνο για εσωτερική φλωρινιώτικη κατανάλωση μια και στην υπόλοιπη Ελλάδα χέστηκαν για τον αν πήγες η δεν πήγες και αν έστειλες επιστολή ή δεν έστειλες.
    Στήνεις μια φτηνή παράσταση για να ρίξεις στάχτη στα μάτια των φλωρινωτων πάλι (γι αυτό και δημιουργήθηκε το βιντεάκι, μπήκε στο youtube και αναρτήθηκε άμεσα από το λιανο-μπλόγκ). Συνέντευξη ειδική παραγγελία γιώργο μου; από εσένα τον μέγιστο δημοσιογράφο;

    Έχεις λίγο χρόνο ακόμα για να μην χαρακτηριστείς γραφικός. προλαβαίνεις. Δεν χρειάζεται να παραιτηθείς και να κλαίνε τα λιανάκια..τουλάχιστον μην εξευτελίζεσαι και μην μας εξευτελίζεις εμάς στο πανελλήνιο.

    Επίσης σε περιμένουμε στον πεζόδρομο μια και είσαι εδω στα μέρη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έστησε συνέντευξη με τον Χατζηνικολάου για Φλωρινιώτικη κατανάλωση; Θοδωράκη και Ολγίτσα μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή