Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Εορταστικές εκδηλώσεις στον Πολυπόταμο



Το Τοπικό Συμβούλιο Πολυποτάμου με τη συνεργασία του Φυσιολατρικού και του Γυναικείου Συλλόγου Πολυποτάμου, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Πολυπόταμο στα πλαίσια της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σήμερα Κυριακή 14 και αύριο Δευτέρα 15 Αυγούστου.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων


Κυριακή 14 Αυγούστου 
07:30-09:00μ.μ.: Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος.
09:00μ.μ.: Περιφορά επιταφίου
Θα ακολούθησει παραδοσιακό γλέντι με ήχους από την τοπική ορχήστρα "Τοπική Παράδοση"
Δευτέρα 15 Αυγούστου 
07:30-10:30π.μ.: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία
08:00μ.μ.: Έναρξη παραδοσιακού γλεντιού με την ορχήστρα "Τοπική Παράδοση" και τη συμμετοχή τοπικών χορευτικών συγκροτημάτων.

6 σχόλια:

  1. ένα από τα ωραία χωριά τη ς περιοχής μας. πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο και να σταματήσει ο πρόεδρος τις βλακείες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta eide ta xalia toy o proedros th paramoni xorise to xorio sta dio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πείτε μας ρε παιδιά και μας να μάθουμε.. τι ρόλο βαράει ο πρόεδρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
    Ο τοπικό συμβούλιο του Πολυποτάμου πήρε απόφαση τη Φετινή χρονιά να διοργανώσει το πανηγύρι ο Φυσιολατρικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Πολυποτάμου. Στον αντίποδα κάποιοι άλλοι με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ και με την στήριξη όπως φάνηκε και άλλων κύκλων, αποφάσισαν να οργανώσουν εκδήλωση τις ίδιες μέρες στο γήπεδο του χωριού χωρίς να έχουν την άδεια για την παραχώρηση του χώρου ενώ τους είχε προταθεί να οργανώσουν εκδηλώσεις άλλη μέρα. Έτσι αυτοί οι κύριοι χώρισαν το χωριό. Το χωριό μου, ο Πολυπόταμος είναι από τα ομορφότερα χωριά της Φλώρινας και θα πρέπει κάποτε επιτέλους κάποιοι που παίζουν περίεργο παιχνίδι να το αφήσουν βρει το δρόμο που του αξίζει.

    Νερέτετσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή κουμάντο να μην κάνει ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο αλλά όποιος θέλει να κάνει ότι θέλει. Για σοβαρευτείτε λίγο ορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΤΡΟΠΗ(ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΙΩΤΗΣ)!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΤΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή