Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Κωλοτούμπα για τις απευθείας αναθέσεις (video)

Δεν έδωσε τελικά στη δημοσιότητα ο Ι.Βοσκόπουλος τη λίστα των έργων με απευθείας αναθέσεις από τον Αιμ.Ασπρίδη και τον Κ.Τσακμάκη, προφασιζόμενος ανετοιμότητα και εκθέτοντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την οικονομική υπηρεσία του Δήμου. Μόνο που οι βαρύτατοι υπαινιγμοί τους οποίους διατύπωσε εναντίον των πρώην Δημάρχων Περάσματος και Μελίτης, πρέπει να ξεκαθαριστούν ΑΜΕΣΑ. Το όλο θέμα έχει ξεσηκώσει θύελλα ερωτηματικών που οφείλουν να απαντηθούν, αφού η μη αποκάλυψή τους αποτελεί έμμεση συγκάλυψη και συνενοχή. Δείτε το σχετικό video...


3 σχόλια:

  1. και θα τα δώσει και θα ξευτελιστεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναθέσεις έργων. Βοσκόπουλος-το σπίτι του κρεμασμένου και το σχοινί.Τώρα αρχίζει η πλάκα καθώς όλα πρέπει να τα δούμε σε ότι αφορά τις αναθέσεις και ίσως να πρέπει να εμπλακεί και ο Ηλιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι ο Βοσκόπουλος προσπαθεί να θολώσει τα νερά, συγκρίνοντας αναθέσεις των προηγούμενων δημοτικών αρχών (στην πλειονότητά τους αναγκαστικές, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών που εμφανίζονταν μέσα στον χρόνο και έπρεπε άμεσα να αντιμετωπιστούν), με τις δικές του που προγραμματίζονται από την αρχή, για να δοθούν σε προκαθορισμένους εργολάβους, καταργώντας την διαδικασία των διαγωνισμών, παρότι απουσιάζει το στοιχείο του έκτακτου γεγονότος!!!!!
    Επειδή οι συγκρίσεις και οι συνειρμοί που προκύπτουν, σαφέστατα δεν τον ευνοούν, δυσκολεύεται να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία από την διαχείριση στους πρώην Δήμους, παρότι το σχετικό μαγείρεμα πάει σύννεφο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή