Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Για την Ανάσταση του τρένου της Φλώρινας....



Η προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου μας έδειξε ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από το Δήμο Φλώρινας σχετικά με την επαναδρομολόγηση του τρένου.
Το Υπουργείο Μεταφορών πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Αυτό σημαίνει,  να εντάξει, στην υπό επεξεργασία σύμβαση για την 

επιδότηση των σιδηροδρομικών μεταφορών, το δρομολόγιο της Φλώρινας με επαρκές ποσό διασφαλίζοντας ότι θα υπάρχουν πλήρη δρομολόγια μέχρι το τέλος του 2013.
Καλούμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το υπ. Μεταφορών να συνεχίσουν κανονικά τις διαδικασίες επαναδρομολόγησης ώστε το τρένο να αρχίσει τα τακτικά δρομολόγια μέχρι το Σαββατοκύριακο του Θωμά.
Καλούμε τους 8000 πολίτες που υπέγραψαν για το τρένο της Φλώρινας να πιέσουν προς όλες τις κατευθύνσεις για να ξεκινήσουν άμεσα τα δρομολόγια.
Κίνηση Φίλων Τρένου Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. μαυρο σε πασοκ και νδ ούτε ένα τραίνο δέν είναι ικανοί να φέρουν οι κοπρίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι έχετε δίκιο. Μόνο καθηστέρηση και παρακόλληση προκάλεσαν οι τοπικοί άρχοντες.

    Πρέπει να απαιτήσουμε και να πιέσουμε όλοι άμεσα. Ο καθένας χωριστά όπως μπορεί και όλοι μαζί μετά το Πάσχα στον δρόμο! Οργανώστε και είμαστε μαζί σας!

    Μια από τις 8.000 υπογραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι άνθρωποι είναι για γέλια για κλάματα και για μπουνιές.λες και όλοι όσοι ζούμε σε αυτή την πόλη είμαστε ηλίθιοι και αυτοί οι εξυπνάκηδες που μας δουλεύουν.με το δίκιο τους βέβαια αφού εμείς με την ψηφο μας τους βάλαμε να κάνουν δύσκολη τη ζωή μας και να μην σέβονται τίποτα.μονο το συμφέρον τους.όλοι αυτοί οι κύριοι που κάνουν τα πάντα να μην έρθει το τρενο ξανά στην πόλη μας κυκλοφορούν με τζιπάρες οπότε άσε τον κοσμάκη να βασανίζεται.άχρηστοι και ελεεινοί ψεύτες ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή