Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Θαυμάστε ένα Δήμαρχο!


Ο νόμος που αγνοεί ο Δήμαρχος Φλώρινας για εξυπηρέτηση ημετέρων.
Ν 1080/1980: Μεταβολές της νομοθεσίας περί εσόδων ΟΤΑ κλπ.

Άρθρο: 3
Πληροφορίες Νομολογίας & Αρθρογραφίας: 61
Κατ'Εξουσιοδότηση εκδοθείσα Νομοθεσία: 1
Προισχύσασες μορφές άρθρου:2
Αρθρον 3. Τέλος χρήσεως πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων. Το άρθρον 13 του ανωτέρω β. δ/τος, ως ισχύει, αντικαθίσταται ως εξής: Άρθρον 13. Τέλος χρήσεως πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων.  1. Επιτρέπεται ή, υπέρ δήμου ή κοινότητος, επιβολή τέλους εις βάρος των χρησιμοποιούντων διαρκώς ή προσκαίρως πεζοδρόμια, οδούς, πλατείας και εν γένει κοινοχρήστους χώρους και το υπέδαφος αυτών. Ως κοινόχρηστος χώρος δια την εφαρμογήν των διατάξεων του παρόντος νοείται και το δάπεδον χώρων μεταξύ της θέσεως των προσόψεων των ισογείων των οικοδομών και των εγκεκριμένων οικοδομικών γραμμών (στοαί και το υπέδαφος αυτών ως και αποτιμήσεις γωνιών οικοδομικών τετραγώνων), αποτελούντων των χώρων τούτων προεκτάσεις πεζοδρομίων και αφεθέντων εις κοινήν χρήσιν.

Ο νόμος που εφαρμόζει για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, όχι με προτάσεις της τροχαίας, αλλά με προτάσεις όπως της συγκεκριμένης κυρίας που αναφέρεται στην παρακάτω απόφασή του.

Η εφαρμογή της παραπάνω απόφασης στην ΟΔΟ  ΠΑΥΛΟΥ ΚΥΡΟΥ
Θαυμάστε έναν Δήμαρχο! 
Πάρκαρε μόνιμα τον κάδο σκουπιδιών σε σημείο που τοποθέτησε  πινακίδες αυστηρής απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης,  σημείο όπου πριν λίγες μέρες αφαιρέθηκαν πινακίδες από δύστυχη συμπολίτισσά μας για παρκάρισμα.

Γέμισε όλη την Φλώρινα με Πινακίδες αυστηρής απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης όχι για να διευκολύνει  την κυκλοφορία  μέσα στην πόλη αλλά τους κομματάρχες του να κάνουν χρήση του Δημοτικού πεζοδρομίου ανενόχλητα και χωρίς να πληρώνουν κάποιο τίμημα στον Δήμο.
Ένας περίοικος

2 σχόλια:

  1. Για αυτό βγαίνοντας από το κτήριο της εφορείας
    πηγαίνοντας δεξιά προς το σταθμό πέφτεις πάνω σε τοίχο που κλίνει το πεζοδρόμιο; Εκεί κανένας Δήμαρχος ως τώρα δεν το είδε και κανένας της πολεοδομίας;Η μήπως εκείνοι ήταν ημέτεροι Δήμαρχοι και πολεοδόμοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον κεντρικό όπου τοποθετήθηκαν τα κολονάκια μήπως δεν υπήρχαν πινακίδες αυστηρής απαγόρευσης
    στάσης και στάθμευσης;Μήπως δεν σταματούσαμε όλοι;
    Πρώτα εμείς πρέπει να σεβαστούμε τον Κ.Ο.Κ. και μετά να σχολιάζουμε τον καθένα μας είτε δήμαρχος είναι είτε απλώς πολίτης.Αλλιώς δέν ανασαίνουμε
    κυκλοφοριακά σε αυτή τη πόλη. Κοιτάξτε το χάλι πάλι με αυτούς που συνεχίζουν να σταματάνε στο κεντρικό με τα κολονάκια. Εδώ έχει ευθύνη ο δήμαρχος που κρατάει σε λήθαργο τη δημοτική Αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή