Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Η άποψή μου


Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"


28 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΛΑΙΚΗ ΨΗΦΟ? ΤΟ 17% ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ FYROM ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι βολεμένοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, για να μη χάσουν τις θέσεις τους.Επίσης και κάποιοι που για πρώτη φορά τους φορολογήσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι βολεμένοι ρε φίλε θα μας τρελανεις???
      Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε και πρόλαβε να βολέψει κιόλας...Να ξέρουμε τι λέμε τουλάχιστον...
      Αρκετα με τις μπαρούφες του καθενός..

      Διαγραφή
  4. Εδω που τα λεμε κυριε καθηγητα ένα τρέμουλο σας εχει πιασει. Οι γνώστες της κατάστασης ξέρουν οτι τις επόμενες εκλογές θα πάρετε κατι παραπάνω από 25% και θα περάσετε στην πρώτη θεση. Θα κληθείτε να κυβερνήσετε και αυτό σας κόβει τα γόνατα γιατι ειστε απροετοίμαστοι για κάτι τέτοιο.
    Και μεταξύ μας, ούτε εσείς προσωπικά θέλατε την βουλευτική έδρα. Την 6 μαϊου ντε!!!! Τώρα όμως δε θα σας χαλούσε.
    Εχω την αίσθηση όμως, οτι αφού διαμορφώθηκε έτσι η κατάσταση θα την πατησει ο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπει το τυρι αλλά όχι τη φάκα. Σήμερα αποτελεί αντιμνημονιακό πολιτικό φορέα και ο μόνος τρόπος να απαλλαγούν από εσας, είναι να σας βάλουν στο παιχνίδι. Και θα μπείτε. Ο λαός θα σας βάλει. Γιατί χόρτασε από λόγια και υποσχέσεις και θέλει εναλλακτική. Εσείς του την δώσατε.... την 6 Μαϊου ντε!!!! Και το χειρότερο, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ αυτά που θα έρθουν.Σε εσας θα τα φορτώσουν αφού εσείς τους ωθείτε, με την αδιαλλαξία σας, σε λήψη ''γενναίων ΄΄ αποφάσεων - μέτρων, τα οποία χρειάζονται σκύψιμο (πάρε όποια έννοια θέλεις) για να τα αποφύγουμε ή να τα μετριάσουμε.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.


    ΔΙΟΝΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την επομένη των εκλογών,βγαίνει στα παράθυρα των εκπομπών ο κ.Στρατούλης και λέει με έπαρση και βεβαιώτητα ότι,"θα πάρουμε τα χρήματα από τις καταθέσεις του λαού και θα τα δώσουμε υπό μορφή δανείου σε όποιον θέλει να επενδύσει σε διάφορες δραστηριότητες και έτσι θα δημιουργήσουμε ανάπτυξη",σήμερα το πρωϊ βγαίνει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κ.Γκλέζος και λέει ότι,"όποιοι έχουν εισόδημα πάνω από 20.000,00 Ε θα πληρώνουν 100,00 Ε μηνιαίως επιπλέον φόρο".Διερωτώμαιγια ποιό μνημόνιο μας λέγανε τόσο καιρό?Με τα λεφτά του κόσμου θέλουν να κάνουν παιχνίδια?Τι σόϊ πολιτική είναι αυτή?Ας μας διαβεβαιώσει ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και ο επικεφαλής της κ.Τσίπρας ότι δεν θα βγούμε από το ευρώ,ούτε θα βγούμε από την Ευρωζώνη και ότι θα έχει ο κόσμος να πληρωθεί και μετά τον Ιούνιο και τότε θα τον ψηφήσουμε όλοι."Σύντροφοι" ξεκαβαλήστε.Η εξουσία κύριοι είναι δύσκολοι ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 20000 είναι για τον αριστερό κ. Γλέζο το μέτρο του πλούτου; Μπορεί να ζήσει ο ίδιος οικογένεια με παιδιά και ανάγκες με 20000; Ντροπή...

      Διαγραφή
    2. Γιατι τώρα ο περισσότεροι Ελληνες ζουν με παραπάνω από 20000 το χρόνο??Μη τρελαθούμε...
      Προσγειωθείτε λίγο..και αφήστε τις ντροπές!
      Να σας φταίνε αυτοι οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που σας φέραν σε αυτή την κατάσταση...Ντροπη σε αυτούς λοιπόν και σε εσας που τους ψηφίζατε 30 χρόνια!!

      Διαγραφή
  6. Αγαπητέ κ.Γερμανίδη,θέλουμε μιά κυβέρνηση που θα κάνει περισσότερους ελέγχους,ειδικότερα σε όλους εσάς τους δασκάλους και καθηγητές για τα εξτρά φοντηστηριακά μαθήματα που κάνετε και τα οικονομάται.Οι περισσότεροι έχετε κάτι πελόριους λογαριασμούς και αφού ανήκεται στο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.είναι ευκαιρία να δώσετε όσα έχετε για να σώσετε την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ. ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΟΠΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ή ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 80% ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ;TI EXETE ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΕΙΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ;ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η Ε.Ε. ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ Κ. ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πρέπει έστω για μία εβδομάδα να κυβερνήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για να φανεί ποιοι είστε κ. Γερμανίδη. Εγώ στην τράπεζα έχω 200 -300 ευρώ και εύχομαι να έχετε περισσότερα των 20.000 να περνάω κάθε μήνα να μου τα ακουμπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ..ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ13 Μαΐου 2012 στις 4:44 μ.μ.

    Εκλαμβάνω όλες αυτές τις ερωτήσεις- ''επιθεσεις'', ως καλόπιστες. δεν θα απαντήσω σε όλες και κυρίως αυτές που αφορούν τις θέσεις- προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ διότι αυτές είναι γνωστές όπως τις εκθέσαμε στον προεκλογικό μας λόγο, όπως είναι γραμμένες στα κείμενα , όπως μπορείτε να τα κρίνετε στο διαδίκτυο όπου ως νέοι αριστεύετε. Θα απαντήσω -και δεν θα επανέλθω- μόνο σε αυτές που εκτιμώ ότι στρέφουν Πάρθια βέλη εναντίον μου.1]Το προσωπικό μου πόθεν έσχες είναι αποτυπωμένο στο οικογενειακόμου Ε9και στις φορολογικές δηλώσεις από το 1977 που διορίστηκα με επετηρίδα στη εκπαίδευση . Η ακίνητη περιουσία μου είναι, ένα οκόπεδο στον Τροπαιούχο 47Ο,12τ.μ κληρονομία από τον πρό έτους αποθανόντα πατέρα μου. Το σπίτι που μένω είναι κληρονομία της συζύγου μου από την πεθερά μου[μπορείτε να με χαρακτηρίσετε προικοθήρα...]Διατηρώ δύο οικογενειακού τραπεζικούς λογαριασμούς,Πειραιώς 25ΟΟ ΕΥΡ και Εθνική 1966,29ευρ. Ποτέ -ακόμη και στις προ μνημονίου καλές εποχές - δεν ξεπέρασαν τις 1Ο.ΟΟΟ ευρ , άρα οι 2Ο.ΟΟΟ είναι όνειρο θερινότατης νυκτός. Τα έσοδα των 34 ετών που δούλεψα σε Γυμνάσια της Π.Ε Φλώρινας ήταν ΜΟΝΟ από τους μισθούς μου από το Δημόσιο. Άλλα υπονοούμενα δεν με αφορούν. ΣΥΜΦΩΝΏ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΊ ΠΌΘΕΝ ΈΣΧΕΣ από το 1974 για όλους τους ΄Ελληνες και ειδικά τώρα για όλους τους υποψηφίους όλων των κομμάτων.ΕΠΕΙΔΉ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌΣ, ΑΠΑΝΤΏ ΣΤΟΝ ΦΊΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΆΣΕΙΣ. Δεν τιμώνται σε ιστορικό και συναισθηματικό βάθος, τα γεγονότα της ιστορικής μας διαδρομής με υποχρεωτικές βαριεστημένων μαθητών και μαθητριών, ενίοτε και επισήμων , παρελάσεις, αλλά με βαθιά γνώση της ιστορίας και του πολιτισμου μας, με έρευνα και μελέτη , με προσωπική καταβύθιση στις πηγές.Ειμαι μαζί σας χρόνια, γιατί τώρα κάποιοι επιλέγουν να είναι απέναντι;ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ και στεκόμαστε κριτικά προς όλους αφού ομως μελετήσουμε στάσεις και πολιτικές πρό και μετά μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κανένα πρόβλημα με τον συμπολίτη ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ αλλά η επιλογή σου για υποψηφιότητα με την παράταξη που στηρίζει διαχρονικά τους αναρχοάπλητους πυρπολητές των πόλεων και τους δολοφόνους της MARFIN οδηγεί αναπόφευκτα σε επιθέσεις και απέναντί σου αφού είσαι ο τοπικός εκπρόσωπός τους.Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, αφου εσύ αποφεύγεις να δημοσιοποιήσεις θέσεις του, επιλέγοντας προσεκτικά τα ζητήματα που θίγεις, υποστηρίζει την επιλογή των γειτόνων να ονομαστούν όπως θέλουν και υποστηρίζουν: Κατάργηση παρελάσεων
    Κατάργηση Θρησκευτικών από τα σχολεία
    Κατάργηση Ορκου απο Στρατό, Δικαστήρια κτλ
    Ανέγερση Τζαμιών
    Να χορηγηθει άσυλο σε όλους τους Λαθρόμετανάστες
    Να σταματήσουν οι επιχειρήσεις «σκούπα» και
    συγκρότηση σε μόνιμη βάση κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών φροντίδας, με σκοπό την κοινωνική ένταξη νεοεισερχόμενων αλλά και μόνιμα εγκατεστημένων μεταναστών.Όσο για ΕΥΠ και μειονότητες οι θέσεις του θυμίζουν θέσεις ΥΠ. ΕΞ. των γειτόνων.Για τις θέσεις στην οικονομία οι φοιτητές οικονομικών σχολών πρώτου έτους κλαίνε από τα γέλια. Φυσικά η παράταξή αυτή δεν επιθυμεί για κανένα λόγο να κυβερνήσει αφού είναι πολύ πιο εύκολο να κρίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΈΛΕΟΣ ρε φίλε..τι μπούρδες είναι αυτές που γράφεις???

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη!! Φαντασία μου πλανεύτρα.. οι "δολοφόνοι της MARFIN" ήταν του ΣΥΡΙΖΑ?? Είναι καλό να ανταλλάζουμε απόψεις αλλά να ξέρουμε και τί λέμε..

      Διαγραφή
  15. Ναι.. ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 17%... αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι το 17% από το 45% του συνόλου του εκλογικού σώματος που ψήφισαν.. Το 17% του 45%.. πόσο μας κάνει; 900.000 ψήφους; Απ΄αυτούς πόσοι είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ; Οι μισοί;; Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή.. η οποία όμως, έχει καθαρότερο (και χωρίς πολλές περιστροφές) λόγο απ΄τον ΣΥΡΙΖΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άποψη σου!! Δεν κατάλαβα..για σενα οι Χρυσαυγίτες έχουν καθαρότερο λόγο..για μένα όχι..
      Φτάνουμε σε σημείο να μιλάμε και για Χρυσαυγίτες τώρα? Πάτε καλά ρε??

      Διαγραφή
  16. Κύριε Γερμανίδη Θανάση να σας ρωτήσω κάτι; Χωράνε 5.000 λαθρομετανάστες στον Τροπαιούχο; Αν συνέβαινε στ΄αλήθεια αυτό, και ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, τι θα κάνατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γερμανίδης Αθανάσιος16 Μαΐου 2012 στις 8:12 μ.μ.

      Αγαπητέ ανώνυμε[δεν με χαλάει αυτό], προφανώς και δεν χωράνε 5.ΟΟΟ παράνομοι μετανάστες στον Τροπαιούχο. Στον Τροπαιούχο όμως ζουν 4 οικογένειες Αλβανών που είναι φιλήσυχοι, εργατικοί, νοικιάζουν παρατημένα σπίτια, τα παιδιά τους τα είχα μαθητές στο Γυμνάσιο Υδρούσας, έχουν μάθει άριστα τα ελληνικά, θα σπουδάσουν σε ελληνικές σχολές και αργότερα όταν νόμιμα αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα θα έχουν ενσωματωθεί πλήρως στον ελληνικό κορμό και θα θεωρούν πατρίδα τους την Ελλάδα. Από αυτούς δεν κινδυνεύει η Ελλάδα. Αν τα τελευταία 15 - 20 χρόνια με την ανοχή της Ευρώπης και την δουλεμπορική συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι στους μετανάστες, βρέθηκαν πολλοί μετανάστες παράνομα στην Ελλάδα δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ξέρεις καλά ποιοί κυβερνούσαν. Αυτοί λοιπόν που κυβερνούσαν, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ποτέ δεν έθεσαν το πρόβλημα των μεταναστών στην Ε.Ε. και ως δικό της πρόβλημα και ευθύνη, ούτε στον ΟΗΕ ή άλλους διεθνείς οργανισμούς που θα αναδείκνυαν τις ευθύνες πχ της Τουρκίας, αλλά τους εκμεταλλευόταν οικονομικά με την έκδοση αδειών παραμονής όπως τους εκμεταλλευόταν και πολλοί Έλληνες στον κατασκευαστικό κλάδο, στην γεωργία-κτηνοτροφία, κακοπληρώνοντας τους και έχοντάς τους ανασφάλιστους. Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης έχει άλλες αιτίες , μακρινές και σημερινές, οφείλεται στην οικονομική εξαθλίωση των χωρών προέλευσής τους εξαιτίας ενός άγριου καπιταλισμού και σε συνθήκες πολιτικής αστάθειας και αντιδημοκρατικής λειτουργίας των χωρών τους. Αν αυτές οι αιτίες δεν αρθούν το πρόβλημα θα παραμένει. ούτε είναι λύση εφικτή και αποτελεσματική η "δεξιά" προσέγγιση "θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες". Η ανθρωπιστική ματιά του προβλήματος των παράνομων μεταναστών [και όχι λαθρομεταναστών]οφείλει να συναρτηθεί με τα προβλήματα που δημιουργούνται στα μεγάλα αστικά κέντρα εξαιτίας της υπερβολικής συγκέντρωσης μεταναστών. Το πρόβλημα είναι σύνθετο, δύσκολο και μπορεί να λυθεί μόνο με την συνδρομή της Ε.Ε. και του Ο.Η.Ε.,ώστε μια μεγάλη μερίδα παράνομων μεταναστών να επανασυνδεθούν με τις οικογένειές τους σε ευρωπαικές χώρες ή να γίνει επιστροφή τους (με ανθρωπιστικές συμπεριφορές) στις χώρες προέλευσής τους. Δεν διεκδικώ για αυτό το σύνθετο πρόβλημα το αλάθητο της πρότασής μου, το θέτω όμως ως προβληματισμό.

      Διαγραφή
  17. Χρυσαυγίτες δεν είμαστε.. αλλά πάμε πολύ καλά ΡΕΕΕ 3:42..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνώμη αλλά να ξέρουμε και τι λέμε..Το αν έχει φτάσει η χώρα μας σε αυτό το χάλι είναι λόγω των 2 κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με τις πελατειακές τους σχέσεις (Που εμείς οι ίδιοι δυστυχώς τους ψηφίζαμε τα τελευταία 30 χρόνια). Το πρόβλημα σαφώς δεν είναι οι μετανάστες, είναι το ίδιο μας το κεφάλι!!Ας κρίνει και ας ψηφίσει ο καθένας ότι νομίζει αλλά πάνω από όλα με κρίση..Αν κάποιος πρέπει να κατηγορηθεί για κάτι είναι αυτοί που έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα και όχι οι υπόλοιποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να και μια προσέγγιση με Λογική και Ευαισθησία.
    Για αυτήν του φίλου Θανάση γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ανώνυμε 10.13 (ακριβώς παραπάνω..) δεν είμαι ψηφοφόρος και για να πώ την αλήθεια είναι η πρώτη φορά που βλέπω (διαβάζω)τον Θανάση Γερμανίδη αλλά είμαι απογοητευμένος γιατί νομίζω ότι όλοι έχουν πάθει "ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ"!!
    Ο ένας γράφει για τους μετανάστες, ο άλλος οτι δολοφόνοι τις τραπεζας ήταν του ΣΥΡΙΖΑ..
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΩΡΕ..!!! Ποιος κυβερνούσε τη χώρα τα τελευταια 30 χρόνια? Ποιοί ήταν οι κλέφτες και ψεύτες??
    ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ σας φταίει τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 4.22 (ακριβώς παραπάνω...), Υπάρχει διάχυτη μια αισιοδοξία ότι το Αλτσχάιμερ του κόσμου είναι ιάσιμο! Αυτό φαίνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τις απλές μας συζητήσεις, στις πλατείες και στους δρόμους...Το "τρέμουλο" έπιασε άλλους(τους απανταχού κερδοσκόπους και τυχοδιώκτες), όχι τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

      Διαγραφή