Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Όπλων Χειρός


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Όπλων Χειρός πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Ιουλίου 2012 στο σκοπευτήριο της νέας Νικόπολης στην Κοζάνη με συμμετοχή 164 αθλητών από όλη την 

Ελλάδα και διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Κοζάνης και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε από όλους ως παγκοσμίου επιπέδου τόσο από αγωνιστικής όσο και από διοργανωτικής άποψης. Η πολυήμερη προσπάθεια των διοργανωτών, το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων αθλητών και οι εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου της Κοζάνης, ήταν οι παράγοντες που τελεσφόρησαν σε έναν εξαιρετικό αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής.
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων συμμετείχε στην διοργάνωση με δύο αθλητές: Ηλία Μούλελη στην κατηγορία Standard και Γρηγόρη Κελεσίδη στην κατηγορία Production, αθλητές που μολονότι εμφανίζονται για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάφεραν να πλασαριστούν ο Η.Μούλελης στην 21η θέση από 47 αθλητές, ο Γρ.Κελεσίδης. στην 43η θέση από 70 αθλητές. Τα αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά αν ληφθεί υπόψη ότι ο χρόνος προετοιμασίας των αθλητών δεν ξεπέρασε τους τρεις μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου