Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Νέα σεισμική δόνηση


Νέα σεισμική δόνηση έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Φλώρινας.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 19:01 και ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 4 χλμ. ανατολικά της Φλώρινας και εστιακό βάθος 10 χλμ..
Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:


5 σχόλια:

  1. ti 8 ginei epitelous as mas enhmerwsei kapoios n 3eroume p vadizoume k an ekei p vadizoume dn mas er8ei kamia polukatoikia ouranokatevath st kefali mas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αποκλείεται να ήταν 2.8 μόνο. Ηταν αρκετά αισθητός!

    Τι θα γίνει επιτέλους θα ευαισθητοποιηθεί κανείς απο την πολιτεία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ....ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΊ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.......ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια ψυχραιμια , όλοι ανησυχουμε για τους σεισμους αλλά έχουν γίνει ενημερώσεις , τι να κάνουν και οι υπεύθυνοι , να μυρισουν τα νύχια τους αν θα γίνει πιο μεγάλος σεισμός ;;; Το ψάχνουν ! Δεν είναι και προγνωση καιρού να μπορεί να πει ο άλλος οτι "αυριο θα γίνουν τόσοι σεισμοι , τόσων ρίχτερ" . Απλώς ας χαλαρώσουμε και να είμαστε σε ετοιμότητα για το οτιδήποτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα είναι οτι απο την Κυριακή που ξεκίνησε το φαινόμενο καθυστερούν πάντα χαρακτηριστικά να κάνουν οποιαδήποτε νύξη απο τα μμε μέχρι οι αρμόδιοι και τοπικοί φορείς. Αυτο για τον κόσμο σημαίνει αδιαφορία. Δεν ζητάει ο κόσμος να κάνουν τους "μάντεις" ζητάει λίγο ενδιαφέρον, μια ευαισθητοποίηση, να δειξει η πολιτεία και οι φορείς οτι τους απασχολεί το θέμα και ειναι σε ετοιμότητα για τα χειρότερα. Ο κόσμος θα αισθάνεται πιο ασφαλής αν νιώθει οτι κάποιος "εκει έξω" ενδιαφέρεται.... και το αξίζει η Φλώρινα ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή