Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ευχαριστήριο από τους florinistas


Ως florinistas,  που είχαμε αναλάβει  τον συντονισμό της δράσης του Lets do it στην πόλη μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στη δημιουργία της δράσης αυτής.

Ευχαριστούμε το Δήμο Φλώρινας για την προσφορά υλικού καθαριότητας το οποίο ήταν τόσο χρήσιμο αλλά και όλους τους συλλόγους εντός και εκτός πόλης, που πήραν μέρος στη συγκεκριμένη δράση και σε διαφορετικό σημείο ο καθένας.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που βοήθησαν στον καθαρισμό της πόλης μας τη μέρα αυτή στηριζόμενοι στο εθελοντικό τους πνεύμα.
Η αρχή έγινε και τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, ευχόμαστε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και φυσικά με μεγαλύτερη συμμετοχή από τους συμπολίτες μας.
Εμείς πάντως οι florinistas, στηριζόμενοι στο πνεύμα εθελοντισμού που διακρίνει την ομάδα μας θα είμαστε στην πρώτη γραμμή δράσης, γιατί έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε και φυσικά όχι μόνοι μας, σήμερα αποδείχτηκε πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά, που θα ωφελήσουν την πόλη μας αλλά κι εμάς τους ίδιους τους πολίτες γενικότερα.
Επίσης όλα τα μέλη των florinistas, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γρηγόρη Χατζηλάμπρου μέλος της ομάδα μας, που με τις άοκνες προσπάθειές του όλο αυτό το διάστημα είχε αναλάβει τον συντονισμό της δράσης αυτής.
Οι Διαχειριστές και τα μέλη των florinistas !!





2 σχόλια:

  1. Λάζος ο βουνίσιος19 Απριλίου 2013 στις 8:05 μ.μ.

    στο http://www.letsdoitgreece.org/ πουθενά δέν υπάρχουν οι διάφοροι φορείς -κινήσεις πολιτών αλλα και τα σχολεία που συμμετείχαν ώς συνεργαζομένοι φορείς εκτός του Δήμου Φλώρινας.Με αυτό συμπεραίνω ότι όλοι οι εθελοντές ΄ήταν μία κίνηση εθελοντών του Δήμαρχου Βοσκόπουλου Ι. .Να σημειώσω ότι τα αγάλματα του εικαστικού συμπολίτη μας κ.Καλαμάρα στο νέο πάρκο δυστυχώς ουδείς φιλοτιμηθηκε να τα καθαρίσει απο τις μουντζούρες των σπρέι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κορίτσια, τα φωσφορίζοντα γιλέκα στο δάσος τι τα θέλετε; Μην πέσει απάνω σας κανένας σκατζόχοιρος;
    Άντε, μη σας αδικώ. Καλή η προσπάθεια, εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή