Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δήλωση - απάντηση Στ.Κωνσταντινίδη


Σχετικά με την άρνηση της κ. Νικοπούλου να παραλάβει τιμητική πλακέτα σε εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης, ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο σύντομο χαιρετισμό μου εξήρα την προσπάθεια και το αγώνα της κ. Νικοπούλου παρά τις διαφοροποιήσεις και τις διιστάμενες απόψεις ακόμα και της Δ.Ο.Ε., γιατί πιστεύω, ότι τα κίνητρά της έχουν καλές προθέσεις.
Ταυτόχρονα, πιστεύω, στο απόλυτο δικαίωμα της να επιθυμεί ή όχι, τη συναναστροφή της με τον πολιτικό κόσμο και να μη θέλει να παραλάβει μια τιμητική διάκριση από τα χέρια ενός Βουλευτή.
Να υπενθυμίσω όμως, ότι δεν επέλεξα εγώ να τη βραβεύσω αλλά οι διοργανωτές, οι οποίοι μου ζήτησαν να επιδώσω τη διάκριση.
Γι’ αυτό και σεβόμενος την εκδήλωση και την άποψή της δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα.
Επειδή, βεβαίως, η αντίδραση της συγκεκριμένης κυρίας, δεν αφορά το πρόσωπό μου αλλά την άποψη που έχει για τις αποφάσεις της Ελληνικής Βουλής, η ιστορία θα κρίνει εάν οι αποφάσεις του τελευταίου έτους θα βοηθήσουν την πατρίδα να σταθεί στα πόδια της.
Οι εύκολες λύσεις, τα μεγάλα λόγια και ο λαϊκισμός οδήγησαν το λαό και την πατρίδα μας στη δεινή θέση που βρίσκεται.
Κρίνονται λοιπόν, και ο ρόλος του πολιτικού και ο ρόλος του εκπαιδευτικού.
Ας γνωρίζει όμως, ότι κρίνεται ταυτόχρονα και ξεχωριστά από το επάγγελμα ή την ιδιότητα, ο χαρακτήρας, η συμπεριφορά και η ευπρέπεια του καθένα μας.
Μπροστά στην εφήμερη δόξα των ¨ηρώων¨ του λαϊκισμού, επιλέγω το σεβασμό σε όλους τους πολίτες, οποιαδήποτε άποψη και να έχουν, δίνοντας τη μάχη στο πλευρό του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την Ελλάδα του αύριο».  

8 σχόλια:

  1. Λαϊκισμός κ. Βολευτά μου δεν είναι οι ουρές στο γραφείο σου για μια θέση στα σούπερ Μάρκετ του Αρβανιτίδη, ή το χτύπημα στη πλάτη ΜΟΥ όταν με έβαλες στα Stage για ένα πεντάμηνο λέγοντας μου ¨Άντε σε τακτοποίησα και σένα!" αλλά η συμπεριφορά της συγκεκριμένης Κυρίας, έτσι;

    Νυν άνεργη, πρώην "ευεργετηθείσα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρ'τα Στάθη για να στέλνεις και ανακοινώσεις..

      Διαγραφή
  2. Αγαπητή άνεργη, ας μην καθόσουν να σου χτυπά την πλάτη, ο Στάθης και ο κάθε Στάθης κι όταν σε "βόλευε" να μη δεχόσουν τη θέση του Stage. Απλό;

    Άνεργη εδώ και δύο χρόνια, αλλά ποτέ "ευεργετηθείσα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτα με τον ακριβως απο πανω...Αν ο κ.Βουλευτης σας εκανε μονιμη δεν θα ειχατε κανενα παραπονο τωρα και δεν θα μιλουσατε για λαϊκισμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η "ΆΝΕΡΓΗ" και πρώην "ευεργετηθείσα" επιβεβαίωσε περίτρανα το ρηθέν : " κανείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα". Θα έλεγε αλήθεια τα ίδια εάν εξακολουθούσε να εργάζεται, έστω και με το πρόγραμμα stage;H ό,ποια καταγγελία της, εκθέτει μόνο την ίδια και φανερώνει τη νοοτροπία όσων προσπαθούν να βολευτούν από τα παράθυρα και όχι από την πόρτα με την αξία τους.....Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "κανείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα"...

      - Τα είπες όλα...

      𳡡²

      Διαγραφή
  5. Τελικά το μεμπτό είναι το πως κατάφερε η συγκεκριμένη, προφανώς για λόγους ανάγκης να χτυπήσει την πόρτα του βουλευτή για μια θέση stage,ή ότι ο βουλευτής εκμεταλλεύεται τη θέση του για να χαρίζει προσδοκίες και ελπίδες στους διάφορους αναξιοπαθούντες ;
    Και τέλος πάντων, όταν λέτε κ. βουλευτή ότι Οι εύκολες λύσεις, τα μεγάλα λόγια και ο λαϊκισμός ,οδήγησαν το λαό και την πατρίδα μας στη δεινή θέση που βρίσκεται...υπάρχει μεγαλύτερος λαϊκισμός και ανευθυνότητα από αυτό, λες και η παράταξη σου και εσύ ο ίδιος ήσασταν μακριά από την εξουσία και την πρακτική αυτή.
    Χρύσανθος 28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι κατηγορειτε τον σταθη δηλαδη ?? μονος του βγηκε βουλευτης ??ποσοι τον ψηφησαν ??αξιοθηκαμε ποτε να βγαλουμε καναν σωστο ?? ο σταθης ακολουθει την πεπατημενη ..τα ιδια δεν εκαναν και οι προηγουμενοι ? η μονη διαφορα ειναι οτι οι προηγουμενοι σε βαζανε μονιμο στο δημοσιο αφου εσκαγες ενιοτε και κανα 2 μυρια παλιες δραχμουλες ως αναγνωριση κοπων, ενω ο σταθης δεν εχει αυτη την πολυτελεια παρα μονο να βολευει σε πενταμηνα .....τοσα χρονια που το βλεπαμε το εργο μιλουσε κανεις??? οχι βεβεα γιατι ολοι ειχαμε την προσδοκια μια ς θεσουλας στο δημοσιο και τωρα που τελειωσε το παραμυθι ξαφνικα αναβλεψαμε ...τους εαυτους μας πρεπει να κατηγορουμε που συντηρησαμε τοσα χρονια ενα σαπιο κατεστημενο το οποιο μαλιστα πολλοι υπερασπιζονταν με παθος .....εκνευριζομαι παρα πολυ οταν αυτοι που ηταν τα σκυλακια του τοπικου συστηματος ξαφνικα εγιναν σφοδροι επικριτες ακριβως επειδη τελειωσε η μαρμιτα και προσβλεπουν τωρα σε νεες μερες δοξας με τον συριζα και τον καμενο....
    οσο για την ''ηρωιδα'' δασκαλα ας ηταν καμια επιταγουλα το βραβειο και τοτε ας την αρνιοταν ..τζαμπα μαγκες ολοι μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή