Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Δήλωση Β.Στάιου για τη Ζέτα Ρίζου

Με μεγάλη μου λύπη αλλά ταυτόχρονα και θυμό παρακολούθησα όπως και όλος ο κόσμος της Φλώρινας την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής για την "διάσωση" συγκεκριμένου υπαλλήλου της ΑΝ.ΦΛΩ. την στιγμή που χιλιάδες  αξιόλογοι νέοι  αγωνίζονται καθημερινά με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για μια θέση στην αγορά εργασίας. Οι αποφάσεις του Δ.Σ. πρέπει να εξυπηρετούν
το κοινό συμφέρον και όχι τα συμφέροντα ημετέρων. Είναι χρέος των ασκούντων την εξουσία να δημιουργούν τις προϋποθέσεις-προοπτικές που θα δίνουν ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους συνδημότες μας. Η μικροκομματική - παλαιοκομματική εξυπηρέτηση "δικών" μας ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ την κοινωνία που δοκιμάζεται καθημερινά από την  οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας. Πρέπει να κατανοήσουν ότι ο Δήμος Φλώρινας δεν είναι ιδιοκτησία κάποιων οικογενειών αλλά ένας θεσμός που θα πρέπει να υπηρετεί όλους τους δημότες.

Στάιος Ευάγγελος 

3 σχόλια:

  1. Βαγγέλη,
    μήπως η κυρία αυτή γνωρίζει πιό πολλά απ ότι φαντάζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!! Γι αυτό και πρέπει να σωθεί>>΄;
    Αν η ΑΝΦΛΩ είχε μιλιά, ε, ρε τι θα γινόταν..............
    Πάντως έχεις δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολόκληρη η Ελλάδα είναι ιδιοκτησία 10 οικογενειών και έχουν τους υπαλλήλους εντός και εκτός βουλής και όλα μέλι γάλα.Η δημοκρατία μας μόνο να μην ταραχτεί απο τις εστίες ανομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ta les!!! oso gia na kserei polla (an kserei) paei na pei oti htan va8ia sta @@@@@@ ,you know kommato-ksula, vismata ktl... 1.500.000 anergous exei auth h xwra & sth Florina h anergeia enas 8eos kserei pou exei ftasei...auth 8a luph8w? Apla egine 8ema giati o ka8enas to sinafi koitaei na prostetepsei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή