Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ο Μπουτάρης στηρίζει Ο.ΞΙ.Φ. και TFC

Με τα θερμότερα λόγια υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μπουτάρης τα στελέχη του Ομίλου Πέτρο Τσώκα και Ιωάννα Χρήστου στην προγραμματισμένη συνάντησή τους με την ευκαιρία της λειτουργίας του Προπονητικού Κέντρου Ξιφασκίας στην Θεσσαλονίκη (TFC).
 «Είναι γνωστό το έργο σας σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και ευελπιστούμε να κάνετε το ίδιο και στην Θεσσαλονίκη καθιστώντας την ως
μεγάλο Οπλομαχητικό Κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο Δήμαρχος. Και συνέχισε, «ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα στηρίξει τις Δράσεις σας πάντα με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας».
Οι κ.κα. Τσώκας και Χρήστου παρουσίασαν όλο το πλαίσιο των προωθητικών δράσεων και των αγωνιστικών εκδηλώσεων του TFC στην συμπρωτεύουσα και απεύθυναν επίσημη πρόσκληση στον κ. Μπουτάρη να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Κέντρου το Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Πρόσφεραν, τέλος, στον Δήμαρχο την επίσημη εμφάνιση του Ο.ΞΙ.Φ. την οποία φόρεσε αμέσως.
Στην Βουδαπέστη ταξιδεύει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 17 μελής αποστολή του Ομίλου για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων που διεξάγεται εκεί το σαββατοκύριακο με την παρουσία 700 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ευρώπη.
Χρυσικός, Ρεπάτσης στα αγόρια «έκαναν» οκτάδα στο Κύπελλο Θεσσαλονίκης (5ος και 6ος αντίστοιχα) ενώ ελπίδες άφησαν οι Γεροσίδερη και Νικολαϊδου στα κορίτσια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη.
Μεγάλη Τιμή για την Ολυμπιονίκη Ιωάννα Χρήστου, τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας και το άθλημα είναι η συμμετοχή της στην Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Soschi 2014» η οποία λαμβάνει χώρα σήμερα στην Φλώρινα.

Από Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ!!

    22° ΘΕΜΑ: «Επιχορήγηση του ΟΞΙΦ για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Νέων - Νεανίδων 2013».
    Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του 21ου θέματος ο κος Πρόεδρος δίνει το λόγο στον εισηγητή του 22ου θέματος, κο Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, ο οποίος παρουσιάζει την εισήγησή του ως εξής:
    Θέμα: Επιχορήγηση του ΟΞΙΦ για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Νέων- Νεανίδων 2013.
    Ιστορικό
    Με το αριθ. 616/18-01-2013 έγγραφο του, ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας μας ενημερώνει ότι στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων, στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Με το ίδιο αίτημά τους ζητούν τη συνδρομή του Δήμου.
    Επειδή
    Κατά την πραγματοποίηση των αγώνων θα προβληθεί σημαντικά ο Δήμος Φλώρινας, ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων θα φιλοξενηθούν στην πόλη της Φλώρινας αθλητές και οι συνοδοί τους.
    Εισηγούμαστε
    Την επιχορήγηση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Νέων- Νεανίδων 2013 με το ποσό των 5.000,00€ το οποίο θα δεσμευτεί από τον κωδικό ΚΑΕ 006734 «Επιχορηγήσεις σε αθλητικούς συλλόγους και σωματεία».
    Μετά τα παραπάνω ο κ. Πρόεδρος προτείνει τη λήψη σχετικής απόφασης.
    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    Αφού άκουσε τα παραπάνω και μετά από διαλογική συζήτηση, όπως αυτή αναλυτικότερα αναγράφεται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά,
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Την έγκριση επιχορήγησης του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας (ΟΞΙΦ) για τη διοργάνωση ΤΟΥ Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Νέων-Νεανίδων 2013 με το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000,00 €). Με την επιχορήγηση αυτή δεσμεύεται το παραπάνω ποσό από τον κωδικό εξόδων Κ.Α. 00-6734 (Επιχορηγήσεις σε αθλητικούς συλλόγους και σωματεία) του προϋπολογισμού έτους 2013 του
    3 ΑΔΑ: ΒΕΔΞΩΗΙ-ΜΨ4
    Δήμου Φλώρινας και διατίθεται πίστωση ποσού πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000,00 €) στον δικαιούχο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παραπάνω εισήγηση.
    Η Απόφαση αυτή πήρε αριθμό 52/2013.
    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
    Πιστό Αντίγραφο Φλώρινα 22-02-2013
    Τ. Υ. Ο Πρόεδρος Τ. Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον κ Μπουτάρη για το μεγάλο του έργο στην Θεσσαλονίκη για την μετονομασία κεντρικής πλατείας, από πλατεία Καραϊσκάκη σε πλατεία Δυρραχίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή