Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Παράταση προθεσμίας για την έναρξη του Προγράμματος Ζωγραφικής Δια Βίου Εκπαίδευσης στη Φλώρινα

Με το Δελτίο Τύπου θέλουμε να ανακοινώσουμε την Παράταση προθεσμίας για την έναρξη του Προγράμματος Ζωγραφικής Δια Βίου Εκπαίδευσης στη Φλώρινα.
Οι ημερομηνίες για εκδήλωση ενδιαφέροντος ορίζονται οι:

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 έως Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013.
Έναρξη Μαθημάτων: Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου
Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης  ξεκίνησε την λειτουργία του από τον Νοέμβριο 2012. Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης αποτελεί μια καινοτόμο διαδικασία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στον τομέα των Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα να παρέχονται ακαδημαϊκά μαθήματα στους παραπάνω τομείς πιστοποιημένα με ακαδημαϊκές μονάδες.
Στο Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης διδάσκονται μαθήματα Ζωγραφικής, Κοσμήματος, Φωτογραφία, Σχέδιο, Ιστορία της Τέχνης. Το Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης πιστοποιείται με ακαδημαϊκές μονάδες και όσοι το ολοκληρώσουν μπορούν να μεταφέρουν τις μονάδες παρακολούθησης στις Σχολές Καλών Τεχνών που θα τους επιλέξουν.  Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Χαλκίδα και Αθήνα. Οι διδάσκοντες είτε είναι ήδη καθηγητές στο (ΤΕΕΤ) είτε επιλέγονται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της διδασκαλίας.
Το Δια Βίου Πρόγραμμα επιτρέπει σε όσους/ες θέλουν να εργαστούν στο Σχέδιο και στην σπουδή των μορφοπλαστικών του δυνατοτήτων καθώς και στην εισαγωγική κατανόηση βασικών εικαστικών μορφών έκφρασης (όπως Ζωγραφική, Γλυπτική). Το Δια Βίου Πρόγραμμα αποτελεί μια ενισχυτική διδασκαλία που επιτρέπει στους/ις συμμετέχοντες/ουσες να αντιμετωπίσουν την διαδικασία εισαγωγής στις Σχολές Καλών Τεχνών (στην Ελλάδα ή σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) με ουσιαστικά εφόδια. Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες/ουσες θα κατοχυρώνουν ένα έως δύο εξάμηνα Ακαδημαϊκών Σπουδών.
Επίσης το Πρόγραμμα Δια Βίου απευθύνεται σε αυτούς που ασχολούνται με τις Εικαστικές Τέχνες και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν εικαστικά μαθήματα υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου στους τομείς Ζωγραφικής και Φωτογραφίας με Πανεπιστημιακή πιστοποίηση των σπουδών τους. Επιπλέον σε όσους θέλουν να αποκτήσουν επαγγελματικά εφόδια και δεξιότητες που σχετίζονται με τους τομείς Εφαρμοσμένων Τεχνών ή να πιστοποιήσουν όσες ήδη έχουν με πανεπιστημιακό πιστοποιητικό επιμόρφωσης.
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ
Φλώρινα

Ζωγραφική:
Γιάννης Ζιώγας
Σχέδιο:
Αντώνης Σμυρνιός
Ιστορία Τέχνης:
Γιάννης Μπόλης

Το κόστος του προγράμματος για πλήρη παρακολούθηση ανέρχεται στα 1300 ευρώ ενώ για μερική παρακολούθηση στα 700 .
Σε ότι αφορά στον τρόπο εισαγωγής, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα καταθέσουν ηλεκτρονικά μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος/προεγγραφής (βλέπε παράρτημα στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του προγράμματος, στην διεύθυνση diaviouteet@uowm.gr, προκειμένου να δημιουργηθούν τα ανάλογα τμήματα/κατευθύνσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις που θα προκύψουν.
Μετά το πέρας της παραπάνω διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά αλλά και με σχετική ανακοίνωση ώστε να καταθέσουν ηλεκτρονικά φάκελο ατομικών στοιχείων από Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 έως Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013. Επίσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στη διεύθυνση diaviouteet@uowm.gr.
Επιστημονικά Υπεύθυνος: Γιάννης Ζιώγας – Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΕΤ-ΠΔΜ
Πληροφορίες: τηλ. 2385055057, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 11:00-13:00
Εκδήλωση ενδιαφέροντος (βλέπε παράρτημα στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης) και κατάθεση φακέλου στο diaviouteet@uowm.gr


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος/Προεγγραφής
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της παρακάτω φόρμας.
Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά
Προσωπικά Στοιχεία
Επώνυμο:* Κάντε κλικ εδώ, για να εισαγάγετε κείμενο.
Όνομα:* Κάντε κλικ εδώ, για να εισαγάγετε κείμενο.
Διεύθυνση: Κάντε κλικ εδώ, για να εισαγάγετε κείμενο.
Πόλη: Κάντε κλικ εδώ, για να εισαγάγετε κείμενο.
ΤΚ: Κάντε κλικ εδώ, για να εισαγάγετε κείμενο.
Εκπαίδευση
Γενική Εκπαίδευση:* Επιλέξτε ένα στοιχείο.
Στοιχεία Επικοινωνίας
E-mail:* Κάντε κλικ εδώ, για να εισαγάγετε κείμενο.
Τηλέφωνο:* Κάντε κλικ εδώ, για να εισαγάγετε κείμενο.

Ενδιαφέρομαι για
Πόλη: Αθήνα, Κατεύθυνση: Ζωγραφική
Παρατηρήσεις / Σχόλια (δημιουργία τμήματος σε άλλες πόλεις, δημιουργία τμήματος διαφορετικής κατεύθυνσης, προτάσεις κτλ):
Κάντε κλικ εδώ, για να εισαγάγετε κείμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου