Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

"ΝΑΙ" και στην πώληση του ΑΔΜΗΕ από Στάθη Κωνσταντινίδη

«Ναι» στο νομοσχέδιο είπε ο Στάθης Κωνσταντινίδης μαζί με όλους τους κυβερνητικούς βουλευτές (Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ).
«Όχι» ψήφισε ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Γερμανίδης.
Συγκεκριμένα, με 151 θετικές ψήφους έναντι 122 αρνητικών, σε σύνολο 273 ψηφισάντων βουλευτών, υπερψηφίστηκε επί της αρχής το
νομοσχέδιο που δρομολογεί την ιδιωτικοποίηση σε ποσοστό 66% του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). 

30 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ,ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στάθη τα θαλάσσοσες με τα ναι σε όλα και τώρα θέλεις να βγάλεις και Δήμαρχο τον Μπέλτσο, τρομάρα σου.

      Διαγραφή
    2. http://e-ptolemeos.gr/?p=61251#ixzz2rdFuC3Zm

      Διαγραφή
  2. Ναι στην ανεργία και την οικονομική εξαθλιοση ακόμη περισσοτέρων συμπατριοτών του. Είμαστε άξιοι τησ μοίρας αφου εμπιστευθήκαμε τετοιο άτομο. Κατάντησε επικίνδυνος για την φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. akoma kai ston ypno toy leei nai.nai.nai .nai .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΘΗΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΗΛΙΑΔΗΣ. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταθίκας ΝΑΙΣΕΟΛΙΔΗΣ. Αυτόν στείλατε όσοι τον ψηφίατε στην βουλή. Αντιπροσωπευτικο δείγμα της νεο-φλωρινιώτικης κουλτούρας. Οι ΝΕΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ του Σαμαρά ξανακάνανε το καθήκον τους με εντολή του πρωθυπουργού. Οσα ΝΑΙ και να πεις Σταθικα για να εξασφαλίσεις θέση στο ψηφοδέλτιο βουλή δεν ξαναβλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μεις μπερδευτήκαμε και διαβάσαμε Σταθίκας Νασολίδης!

      Διαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΘΗ. ΕΣΚΙΣΕΣ ΠΑΛΙ..... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ! ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΛΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ??? ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!!. ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΡΕ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ??? ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΗΔΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΣΤΑΘΗ. ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΠΙΣΩΠΑΤΗΣΑΝ
    ΣΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΘΗΣΑΝ
    ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ.

    ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ
    ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν βαθμολογουσαμε τους βουλευτες του κοινοβουλιου,Σταθη μου θα ησουν ο Νο 300....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 151 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΞΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥΜΑΣ,ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ...ΕΝΑΣ... ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ....ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ! όλοι οι Φλωρινιώτες που δεν τρώνε τις σάρκες της δημόσιας ΔΕΗ! και όλοι οι Έλληνες που γνωρίζουν τις συμπεριφορές και τους μισθούς των δεητζίδων!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. 9:09 ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΗΑΓΝΟΙΑ.

      Διαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κ. Στάθης πολύ καλά έκανε και υπερψήφισε τη πώληση των δικτύων! Ξέρετε, ότι τη συντήρηση των δικτύων η ΔΕΗ την αναθέτει με διαγωνισμούς σε ιδιιώτες; Εκεί να δείτε τι πανυγύρι γίνεται! Τι φαγωπότι και ρεμούλες! Ναι να πουληθεί όλη η ΔΕΗ μόνο και μόνο να δούμε τους δεητζίδες που θα βρούνε μισθούς των 3.000 και 5.000 ευρώ το μήνα εκτός τα ταξίδια, το τζάμπα ρευμα, και τα 177.000.000 ευρώ που ψάχνει το υπουργείο οικονομικών από τους συλλόγους σας! ΟΙ φωτοπουλαίοι θα πάνε δουλειά! Τελος στους τεμπέλιδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:06 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ;ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ- ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΟΛΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ.ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ . Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ .

      Διαγραφή
    2. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΝΑ ΦΗΦΙΣΕΙ ΑΠΛΑ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΛΛΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !

      Διαγραφή
  16. Στάθη τελείωσες, ακόμα και τα άτομα που βόλεψες ψάχνουν νέους προστάτες. Η θητεία σου υπήρξε καταστροφική για την Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΨΗΦΊΣΤΕ ΣΤΆΘΗ ΚΑΙ ΝΔ ΑΝΕΡΓΟΙ- ΑΣΤΕΓΟΙ-ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣΚ.Λ.Π . ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΜΑΣ ΝΙΑ ΖΕΙ ΑΝ ΑΚΡΙΒΑΊΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΈΝΟ, ΑΝ ΜΕΙΩΘΟΎΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑΚ.Λ.Π ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΝΔ-ΠΟΛ.ΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.

      Διαγραφή
  18. Γιάτι ασχολείσθε με τον Στάθη ;ένα ανθρωπάκι ειναι ,που εκμεταλευτηκε ατυχείς συγγυριες και εγινε βουλευής. επίσης κατά ενα μεγάλο ποσοστό πήρε προίκα ψηφοφόρους του Παπαθανασίου. Στο γραφείο του δούλευε και μ αυτόν τον τρόπο διορίστηκε στο δημόσιο εκμεταλευομενος ενα σχετικό ρουσφετολογικο νόμο. Τωρα χωρίς ντροπή ψηφίζει μεταξύ άλλων και την απόλυση δημοσίων υπάλληλων και ιδιωτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στάθης είναι ο πλέον ακατάλληλος να μιλήσει για ΑΣΕΠ. Σαν δεν ντρέπεται λίγο, αξιοκρατία για τους άλλους όχι για μας και την παρέα μας. οσο για την ψηφοφορία για την πώλησή του ΑΔΜΗΕ μια απο τα ίδια και στον ύπνο του ακόμα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ θα λέει.

      Διαγραφή
  19. Η πώληση του ΑΔΜΗΕ θα φέρει αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος και τη νύφη θα πληρώσει ο ελλληνικος λαός για άλλη μια φορά . Εσύ Κωνσταντινιδη ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Οι εκλογές έρχονται και θα πάρεις αυτό που σου αξίζει Έχεις ξεφύγει εντελώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ , Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάρε χαμπάρι Σταθούλη ότι δεν πρόκειται να ξαναβγείς.. Δεν σε χωράει άλλο η Φλώρινα μάζεψε τα μπογαλάκια σου και κάντην, Σε βαρεθήκαμε πια παλιοπροδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή