Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Εγγραφές στο Σύλλογο ΑμεΑ Φλώρινας

Εμείς, τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, πάνω από το 10% του πληθυσμού της χώρας,  βιώνουμε τη διάκριση σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής. Σήμερα, μεσούσης της τρομερής οικονομικής κρίσης ζούμε πλέον σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού, την ώρα που η ανεργία και η φτώχεια γιγαντώνονται
καθημερινά. Αγωνιζόμαστε πλέον για να συγκρατήσουμε τα αυτονόητα: την αξιοπρεπή αντιμετώπισή μας από το Κράτος και την Πολιτεία. Αντιστεκόμαστε στον παραλογισμό των οικονομικών επιτελείων και της Τρόικας. Διατρανώνουμε την απόφασή μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε τις δυσμενείς καταστάσεις που βιώνουμε από τα μέτρα της διαρκούς και επιδεινούμενης πολιτικής λιτότητας που μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση.
Καλούμε όλους όσους έχουν ποσοστό αναπηρίας άνω του 50% να εγγραφούν στον Σύλλογο, για να δυναμώσει η φωνή και ο αγώνας μας σε κάθε κινητοποίηση ενάντια στη λαίλαπα της λιτότητας, για την προστασία της ελληνικής κοινωνίας. 
Εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου από τις 9πμ έως τις 1μμ στο ισόγειο της Περιφέρειας στο Διοικητήριο Φλώρινας. 
Τηλ. 2385046385
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
Φωτοτυπία της Απόφασης από τα ΚΕΠΑ
Φωτοτυπία πρόσφατου εκαθαριστικού της εφορίας
Φωτοτυπία πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης
Αίτηση 
Για την εγγραφή και ετήσια συνδρομή καταβολή του ποσού 10 Ευρώ.
Ο Πρόεδρος Του Συλλόγου
Αντωνιάδης Βασίλειος
Ο Γραμματέας του Συλλόγου

Τσιγλόπουλος Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου