Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Πραγματοποιήθηκε ο 2ος διαγωνισμός αλιείας Απίκο –Bolognese

Διεξήχθη με επιτυχία Ο 2ος διαγωνισμός αλιείας Απίκο –Bolognese στη λιμνοδεξαμενή Αμμοχωριού στις 01 Ιουνίου 2014.  Ο απολογισμός του αγώνα ήταν  ένας αξιόλογος αριθμός αλιευμάτων με μια αμφίρροπη μάχη  καθ’ όλη την διάρκεια του, με τους διαγωνιζόμενους
να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Νικητής αναδείχτηκε ο Γουλίνας Ευάγγελος με σύνολο αλιευμάτων 1680γρ, την κατάταξη συμπλήρωσαν στην 2η θέση ο Τσιγάρας Δημήτριος και στην 3η  ο Ντάλιμπορ Μπαγιούνοβιτς. Οι τρεις νικητές βραβεύτηκαν στο τέλος του αγώνα λαμβάνοντας τα δώρα τους, αλλά και το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι την 4η-5η-6η  θέση  έλαβαν οι Μαδαρός Βασίλειος, Τσακμάκης Βασίλειος και  Ρίμπας Ιάσωνας αντίστοιχα.
Μετά το πέρας του Διαγωνισμού, τα αλιεύματα απελευθερώθηκαν με ασφάλεια στο φυσικό τους περιβάλλον.
 ….Ευχαριστούμε όλα  τα μέλη του Συλλόγου  που παραβρέθηκαν και πήραν μέρος στον Διαγωνισμό, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο  τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Αυτό μας δίνει τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για τη βελτίωση των συνθηκών αλιείας  και της προστασίας της υδρόβιας ζωής!
Ο Σύλλογος ετοιμάζει την επόμενη μεγάλη του διοργάνωση με έναν αγώνα αλιείας για τους μικρούς αλιείς του Νομού μας…. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!!!!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Μέλος του συλλόγου Μαδαρό Βασίλειο για την πολύτιμη βοήθεια του κατά τον καθαρισμό του παράκτιου χώρου της λιμνοδεξαμενής.

ΔΣ Α.Σ.Ε.Α.Φ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου