Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Μαζική συμμετοχή του ΠΑΜΕ και των δυνάμεων της Λαϊκής Συμμαχίας στο πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Φλώρινας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα συλλαλητήριο φορέων και συνδικάτων ενάντια στην συνεχή υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας και γενικά της παρεχόμενης δημόσιας υγείας.
Το μαζικότερο μπλοκ της συγκέντρωσης ήταν αυτό των
ΠΑΜΕ, ΟΓΕ, ΠΑΣΥ καθώς ο λαός της περιοχής γνωρίζει τους συνεχείς και διαρκείς αγώνες των ταξικών δυνάμεων ειδικά για τα ζητήματα της Υγείας.
Εδώ και πάνω από δύο χρόνια οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΟΓΕ, της Λαϊκής Επιτροπής πραγματοποίησαν συνεχείς κινητοποιήσεις για τα θέματα του Νοσοκομείου και της Υγείας. Συγκεντρώσεις, συσκέψεις φορέων, αποκλεισμό ταμείων όταν κάποιοι άλλοι προτιμούσαν να σφυρίζουν αδιάφορα, να λειτουργούν απεργοσπαστικά, να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. 

Στην συγκέντρωση μίλησε εκ μέρους του ΠΑΜΕ και της ΟΓΕ, η Βίκυ Παπαναστασίου, Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φλώρινας. Στην ομιλία της επεσήμανε τα αίτια της διαρκούς υποβάθμισης της Δημόσιας Υγείας, τόνισε τις ευθύνες των φορέων της Τοπικής Διοίκησης  και του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού που όλα αυτά τα χρόνια βάζουν πλάτη στην αντιλαϊκή πολιτική και κάλεσε τον λαό σε μια Λαϊκή Συμμαχία ώστε ο ίδιος να εξασφαλίσει αποκλειστικά δημόσια, καθολική και υψηλού επιπέδου παροχή υγείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου