Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Συγχαρητήριο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, ΕΥΧΕΤΑΙ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ‘’ Ιουστίνου του Σεβασμιοτάτου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Υπερτίμου και Εξάρχου Χαλκιδικής, πολλά τα έτη’’. 
Είμαστε βέβαιοι ότι ο άρτι εκλεγείς και
χειροτονηθείς πρώτος Φλωρινιώτης Μητροπολίτης, θα αφήσει εποχή με το ποιμαντορικό του έργο, την πληθωρική και πολυσχιδή προσωπικότητά του στο χριστεπώνυμο ποίμνιο της νέας του Μητρόπολης. 
Ο συνδυασμός του ακαταμάχητου, αγωνιστικού και (ιδία) εθνικού του φρονήματος, παρακαταθήκη του ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ πνευματικού του πατρός μακαριστού κυρού Αυγουστίνου Καντιώτη, η ευγένεια και ευπροσηγορία, πνευματικό δάνειο του  γέροντά του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεοκλήτου, με την έμφυτη κρουνόληρη, απαράμιλλη ρητορική δεινότητα του νεοεκλεγέντος, θα προσδώσουν στον ‘’Θεοφιλέστατο’’ Μητροπολίτη μετά βεβαιότητας και το επίθετο ‘’Λαοφιλέστατος’’.
Οι Φλωρινιώτες της Θεσσαλονίκης είμαστε υπερήφανοι για τη ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΗΤΑ του.  Λίαν συντόμως, και οι κληρικοί και λαϊκοί της πολυπληθούς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς θα αισθάνονται και αυτοί υπερήφανοι για την, κατά Χάριν Θεού’’, ευλογία της νέας ποιμαντορικής τους διαποίμανσης, αναφωνώντας, ως ημείς:
ΑΞΙΟΣ!!! ΑΞΙΟΣ!!! ΑΞΙΟΣ!!! 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ                       ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΑΝΤΖΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου