Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Oι πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. στο Νομό Φλώρινας

Ολοκληρώθηκαν χθες αργά το απόγευμα οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για την ανάδειξη συνέδρων, ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, των προέδρων και των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ στο Νομό Φλώρινας είναι οι:


ΔΗΜ.ΤΟ Φλώρινας: Τσαλαγιώργος
ΔΗΜ.ΤΟ Αμυνταίου: Βολιώτης
ΔΗΜ.ΤΟ Πρεσπών: Ρότσιας

3 σχόλια:

  1. Αναρωτιέται η κοινή γνώμη της Φλώρινας: Γιατί άραγε δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα επίσημα αποτελέσματα από τη διαδικασία της εκλογής του προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Φλώρινας;;Να υποθέσω οτι "μαγειρεύτηκαν" καταλλήλως, ώστε να εκλεγεί ο εκλεκτός ...;;;Αδυνατώ να εξηγήσω γιατί η εφορευτική του Αμυνταίου, αφού είχε στείλει τα επίσημα αποτελέσματά της από την σχετική καταμέτρηση, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την κάλπη της Φλώρινας "αναθεώρησε" το αποτέλεσμα, ώστε να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα!!!! Που ζούμε;;Και μετά αναρωτιέται η επίσημη Νέα Δημοκρατία γιατί τα ποσοστά της έφτασαν τόσο χαμηλά!!!!Φτάνει πια η κοροϊδία ,αφήστε τα νέα παιδιά έξω από τον βρώμικο εσωκομματικό σας πόλεμο. Αν θέλετε να έχει μέλλον αυτός ο τόπος και αυτή η μεγάλη παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παράταξη που διακηρύσσει ότι θα εγγυηθεί το ήθος, προάγει τη νοθεία, από τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ ακόμη, που - υποτίθεται - ότι τη θεωρεί το μέλλον της. Αφού "κλέβουν" στις εσωκομματικές εκλογές (δηλαδή κλέβονται μεταξύ τους) δε θα κλέψουν τα ταμεία όταν γίνουν εξουσία; Θα τα ρημάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο προηγούμενος Πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς μάθαινε το γιό του να "κλέβει" (αντιγράφει). Όταν ο Κώστας Σαμαράς, ως μαθητής του κολεγίου Αθηνών, συνελήφθη από καθηγήτριά του να "κλέβει" (αντιγράφει) στο μάθημα της χημείας, αντί να αποβληθεί ή - έστω - να τιμωρηθεί για την ανέντιμη και ανήθικη πράξη του, απολύθηκε η καθηγήτρια. Βλέπεται, πρέπει το παιδί να σπουδάσει στο Χάρβαρτ για να μας κυβερνήσει αύριο. Ο σημερινός γουρλομάτης Πρόεδρος κ. Μητσοτάκης (αλλιώς: γιός του γκαντέμη), αφού έχει μικρά παιδιά (ακόμη), μαθαίνει τους ΟΝΝΕΔίτες να κλέβουν στις μεταξύ τους εκλογές. ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Μητσοτάκη. Έδειξε από πολύ νωρίς τις προθέσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή