Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Αποτελέσματα του αθλητή του ΣΟΧ Γεωργίου Τσούλη στους βαλκανικούς αγώνες θερινού διάθλου

Επέστρεψε χθες από τη Σιένιτσα της Σερβίας, ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Τσούλης Γεώργιος όπου παραβρέθηκε με την εθνική ομάδα Διάθλου. Οι αθλητές πραγματοποίησαν ολιγοήμερη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της Σιένιτσα
και στην συνέχεια συμμετείχαν στους βαλκανικούς αγώνες θερινού Διάθλου με ρολλερσκι. Οι καιρικές συνθήκες, τόσο κατά την διάρκεια των αγώνων όσο και κατά τις προπονήσεις, ήταν από άστατες έως άσχημες, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά η απόδοση όλων των αθλητών.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Σέρβικη Ομοσπονδία Διάθλου με μικρή συμμετοχή αθλητών από τα γειτονικά κράτη. Αθλοθετήθηκε ένας αγώνας ταχύτητας (sprint) το Σάββατο 6 Αυγούστου και ένας αγώνας καταδίωξης (pursuit) την Κυριακή 7 Αυγούστου. Μέτρια ήταν και τα αποτελέσματα, κάτι μάλλον αναμενόμενο με βάση την δεδομένη μικρή συμμετοχή που κράτησε χαμηλά τα επίπεδα ανταγωνισμού αλλά και τις πολύ δύσκολές καιρικές συνθήκες.
Συγκεκριμένα ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Τσούλης Γεώργιος, αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα στον αγώνα του σπριντ και έτσι έμεινε στην Πέμπτη θέση. Τα αποτελέσματα της σκοποβολής δεν βελτίωσαν τον συνολικό του χρόνο μια και πέτυχε 4/10 βολές (3/5 εκ του πρηνηδόν και 1/5 εκ του ορθίως). Την Κυριακή στην καταδίωξη, η σημαντική διαφορά που είχε από τον πρώτο στον αγώνα του Σαββάτου, τον άφησε αρκετά μακριά από την poll position. Παρά την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε, δεν μπόρεσε να καλύψει τα δευτερόλεπτα της διαφοράς και τερμάτισε και πάλι πέμπτος. Στην σκοποβολή πέτυχε 8/20 βολές (6/10 εκ του πρηνηδόν και 2/10 εκ του ορθίως).
Τα αποτελέσματα αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Σέρβικης Ομοσπονδίας Διάθλου http://www.biathlon-serbia.org.rs.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές καλά αποτελέσματα στους υπόλοιπους αγώνες της θερινής περιόδου που θα ακολουθήσουν και καλή συνέχεια στην θερινή τους προετοιμασία. Όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών δρόμων αντοχής του Συλλόγου μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939 ή μέσω e-mail: soch_flo@cyta.gr αλλά και με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Τσούλη Στυλιανό στο τηλ. 6980 532065.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου