Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Εμπαιγμός και υποκρισία για τα Α.με Α


Κάτω από την πίεση των αντιδράσεων του Συλλόγου Α.μεΑ, φορέων της πόλης και της μείζονος αντιπολίτευσης, ανακάλεσε τελικά, την απόφασή του ο Δήμαρχος Φλώρινας για τη μετακίνηση της Κοινωνικής Πρόνοιας στο Δημαρχείο των Κάτω Κλεινών.  Αργά χθες το
βράδυ, δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες παρευρέθηκαν σε παράσταση «θεάτρου παραλόγου», αφού κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημ. Συμβουλίου Φλώρινας για το θέμα της μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του Δήμου, ο Δήμαρχος διάβασε την εισήγησή του σύμφωνα με την οποία η Πρόνοια θα μετακινούταν στις Κάτω Κλεινές. Μετά από την έντονη αντίδραση και κριτική που ασκήθηκε από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αιμ.Ασπρίδη και φορέων της πόλης, ο Ι.Βοσκόπουλος ανακοίνωσε ότι ήδη από χθες το μεσημέρι (της Τρίτης) είχε λάβει την απόφαση να μη μετακινηθεί η Πρόνοια στο Δημαρχείο Κλεινών, αλλά σε κατάστημα της δημοτικής αγοράς Φλώρινας. Παρότι η ανάκληση της απόφασης αποτελεί αυτονόητη επιλογή, η μεθόδευση που ακολούθησε ο Δήμαρχος στο ζήτημα αυτό θεωρήθηκε εκ μέρους των συμβούλων της αντιπολίτευσης ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!
   

4 σχόλια:

  1. Όταν ο Δήμαρχος απεφάσισε τη μετακίνηση της Κοινωνικής Πρόνοιας στις Κάτω Κλεινές, συνάντησε εντονότατες αντιδράσεις. Πολλές απ' αυτές υπερβολικές αλλά σχεδόν πάντα τεκμηριωμένες. Κάποιες υπερβολικά ακραίες και με απρεπή φρασεολογία. Σήμερα που ο Δήμαρχος ανακάλεσε την αρχική επιλογή του, πάλι φταίει; Σύμφωνα με κάποιους δεν άντεξε την κριτική που του ασκήθηκε και την έντονη αντίδταση του κ. Ασπρίδη. Σύμφωνα με κάποιους άλλους η ανάκληση αποτελεί κατάκτηση των ΑμΕΑ. Κανένας δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να παραδεχθεί ότι ο Δήμαρχος παρέκαμψε το κριτήριο της λειτουργικότητας των υπηρεσιών του Δήμου όπως ο ίδιος τις αντιλαμβάνονταν, παραμέρησε την υπηρεσιακή λογική και λειτούργησε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. Πρέπει να ντρέπονται όσοι μέχρι χθες του κατελόγιζαν διάφορα για την αρχική του απόφαση, ενώ σήμερα, την ανάκληση εκείνης της απόφασης τη θεωρούν ΕΜΠΑΙΓΜΟ και ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα "καροτσάκια να τα λέω Ferrari??" αναρωτήθηκε ο Βοσκόπουλος...και δεν τον έφτυσε κανένας!!....αντίθετα, κάποιοι τον έγλειφαν....όντως θέατρο του παραλόγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκρινιάρη δε μας πείθεις...παρά τη φιλότιμη προσπάθεια σου!! σας εκθέτει η Δημαρχάρα σας και τον ψευτοϋπερασπίζεστε και από πάνω..ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ" ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ (ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ "ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥ" ΗΛΙΑΔΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΔΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ)

    ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΩΝ, ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΑ 67% ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ...

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΜΕΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΜΗΝΕΙ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή