Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Γ.Λιάνης: "Λέμε ψέματα στους Έλληνες"


«Λέμε ψέματα στους Έλληνες», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης, με την ελευθερία που του δίνει η απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής. Μιλώντας στο «ΒΗΜΑ» FM υποστήριξε ότι «οφείλουμε να δώσουμε την αληθινή εικόνα έστω και τώρα που είναι πολύ αργά. Όχι μισόλογα. Η συμπεριφορά της κυβέρνησης δημιούργησε στο μέσο Έλληνα μια αίσθηση συντριβής. Δεν γίνεται να το χωνέψει ο κόσμος αυτό», πρόσθεσε.

Ο κ. Λιάνης άσκησε κριτική σε στελέχη της κυβέρνησης λέγοντας ότι «πρέπει να επιλεγούν καινούργια πρόσωπα. Υπάρχουν πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που ήθελε ο πρωθυπουργός και μερικά από αυτά τα γνωρίζει μάλιστα πάρα πολύ καλά ο ίδιος. Τι φοβόμαστε και δεν κάνουμε αλλαγές; Μεταγραφές; Όχι απαραίτητα από άλλα κόμματα, αλλά η κοινωνία είναι γεμάτη από νέους ανθρώπους με ικανότητες».
Αιχμηρός όμως υπήρξε για τα περί συναίνεσης και με την κυβέρνηση και με τη ΝΔ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Πρώτα θα πρέπει να κοιτάξουμε το σπίτι μας, γιατί στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση καθένας τραβάει το δικό του δρόμο. Η συναίνεση έχει προϋπόθεση τη συνευθύνη. Απαιτούμε συναίνεση και τώρα έχουμε βγάλει δίσκο σε αυτούς που θεωρούσαμε πολιτικά χρεοκοπημένους. Και να σταματήσει το καλαμπούρι η ΝΔ που έχει μεταμφιεστεί σαν αποκριά και προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει αλλάξει από αυτό που την αποδοκίμασε ο κόσμος πριν από 1,5 χρόνο».
Πηγή: eklogika

1 σχόλιο: