Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Π.Αλτίνης: “Να κληθούν Ηλιάδης και Κωνσταντινόπουλος”

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης ο συνήγορος υπεράσπισης της εφημερίδας «ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ» Π.Αλτίνης ζήτησε 

από το δικαστήριο να κληθούν ως μάρτυρες, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δ.Ηλιάδης και ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος με την παράταξη του Ι.Βοσκόπουλου, Π.Κωνσταντινόπουλος, προκειμένου να καταθέσουν ο μεν πρώτος για τη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής  των επίπλων του γραφείου του πρώην Νομάρχη, ο δε δεύτερος σχετικά με τη διαφωνία του για την τακτική του Ι.Βοσκόπουλου για τις απευθείας αναθέσεις έργων.
Η δίκη διακόπηκε για αύριο στις 9 π.μ. κατά την οποία όμως, κατά πάσα πιθανότητα, θα ζητηθεί από τον ένα συνήγορο πολιτικής αγωγής η διακοπή της, λόγω κωλύματος του δεύτερου συνηγόρου πολιτικής αγωγής. 


4 σχόλια:

  1. μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.νόμιζε ο μάγκας ότι είναι όμορφος,χαχαχα,έξυπνος(πολλά χα)και τσαμπουκάς (λέλε-λέλε) και θα επιβάλει τη σιωπή υπό την απειλή μηνύσεων. Έλα τώρα που ήρθε τούμπα η δουλειά, αλλλλλλλά αυτός δεν ξέρει,δεν θυμάται και δίνει στεγνά και πρώην κολλητούς και συνεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον Παύλο θα πείς ότι ήθελε να γίνει αντινομάρχης? και για τον Μίμη ότι ο Λεούδης τον αγαπούσε περισσότερο από εσένα?
    πες καλύτερα ότι δεν τους γνωρίζεις τους κυρίους και κούφανε τους όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καψούρης... ( Τρίτη, Πέμπτη...macaronia... )8 Ιουλίου 2011 στις 3:07 π.μ.

    τι απορίες είναι αυτές που έχεις ρε Παύλο...άκου εκεί ρε τι πάει να πεί κόζα νόστρα...τι πάει να πεί κομπανία...τι πάει να πει φαμίλια σιτσιλάνα...στο φινάλε ρε Παύλο μου δεν είναι και σερβιτόρος σε pizzaria....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ρε Καψούρη έχεις πολλή πλάκα, να σαι καλά!
    Να σου πω την αλήθεια, καλύτερα να αντιμετωπίζουμε όλα αυτά με χιούμορ, γιατί αλλιώς ....θα σαλτάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή