Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Προετοιμάζεται ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητών του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” για τους προκριματικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος καράτε που θα γίνουν στο Κιλελέρ της Μαγνησίας στις 3 και 4/9/2011.

Οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν οι αθλητές μας είναι στους έφηβους οι: Σίσσης Βύρωνας, Μπογδάνης Πέτρος και Σιδηρόπουλος Γεώργιος ενώ στους νέους άνδρες οι Τσομπανόπουλος Κών/νος, Τσαρτσιταλίδης Ηλίας και Τσεκουτάνης Ηλίας.
Εν όψιν των προκριματικών οι αθλητές παρακολούθησαν προπονητικό σεμινάριο σε καλοκαιρινό camp στην Σίβηρη της Χαλκιδικής από της 28/6/2011 έως της 4/7/2011. Εκεί δίδαξαν ο πρωταθλητής Ευρώπης Rene Smaal  από την Ολλανδία και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πανετσίδου Βίκυ από την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Τσαρτσιταλίδης Κίμων δήλωσε σχετικά: "το πρόγραμμα των παιδιών είναι πολύ φορτωμένο, ο μεγάλος στόχος είναι οι προκριματικοί, όλα τα παιδιά είναι έμπειρα σε αγώνες και πιστεύω πως θα τα καταφέρουν, γι’ αυτό και δεν θα σταματήσουμε το καλοκαίρι. Εμείς σαν Δ.Σ θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε τα παιδιά να είναι έτοιμα, από πλευράς συμμετοχής σε σεμινάρια με μεγάλους δασκάλους και οι προπονητές από αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης.
Οι πρώτες τρεις βδομάδες του Σεπτεμβρίου είναι όλοι η χρονιά για μας, 3 & 4 οι προκριματικοί στο Κιλελέρ, 10 & 11 οι τελικοί στην Αθήνα και 17 & 18 το Βαλκανικό στην Κύπρο.
Ευχόμαστε λοιπόν στους αθλητές μας καλή επιτυχία και να είναι παρών σε όλες τις διοργανώσεις". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου