Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο Δ.Καζάκης στη Φλώρινα


Η Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης και η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας συνδιοργανώνουν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου εκδήλωση με θέμα: «Ευρώ ή Εθνικό Νόμισμα;» (οικονομική κατάσταση, Ε.Ε., προοπτικές). 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο πάρκο) με κεντρικό ομιλητή τον οικονομολόγο Δημήτριο Καζάκη. 

3 σχόλια:

  1. Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 ατον ίδιο χώρο, οι δύο πρώτοι φορείς είχαν συνδιοργανώσει παρόμοια εκδήλωση με θέμα: «ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;» (ΣΕΙΣΜΟΙ – ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ – ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ – …)και
    ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
    • ΤΣΑΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Καθηγητής Σεισμολογίας Α.Π.Θ.
    • ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Αναπληρωτής καθηγητής στον Τομέα Φυσικής και Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων. Ακολούθησε συζήτηση. Στην εκδήλωση εκείνη δεν είχαν τιμήσει τους προσκεκλημένους ομιλητές με την παρουσία τους ούτε τα Διοικητικά Συμβούλια των συνδιοργανωτών. Περιμένουμε να δούμε αν το ίδιο ατόπημα θα επαναληφθεί. Επί πλέον, καθήκον των διοργανωτών είναι η προβολή της εκδήλωσης ώστε να ανταποκριθεί η τοπική κοινωνία στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά καιρούς έχουν πραγματοποιηθεί πολλές εκδηλώσεις ενημερωτιού χαρακτήρα, τόσο από την ΕΛΜΕ, όσο και από αλλους φορείς!
    Οι σκεπτόμενοι παρακολουθουν τις εκδηλωσεις αυτές!
    Οι υπόλοιποι ΟΧΙ !
    Όσο πιό ανημέρωτος είναι ο κόσμος, τόσο πιό ευκκολη λία των " ειδικών" γίνεται!
    Αυτός ο δήθεν αμοιρος λαός, αυτός ο δήθεν καημένος κόσμος, κτλ, πόση ευθύνη έχει γιά όσα υφίσταται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ?
    ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ..
    ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΣΠΟΥ

    ROUSKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή