Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Λεφτά υπάρχουν… στο Δήμο Φλώρινας!

Χωρίς ίχνος ενδοιασμού (αφού πρόκειται για δημόσια χρήματα) ο Ι.Βοσκόπουλος αποφάσισε να ξοδέψει για το 9ήμερο των «Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας» το προκλητικό ποσό των 100.000€. Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό λογαριασμό….

Φιλοξενία, διαμονή
15.000€
Ηχητική κάλυψη – Φωτισμός
20.000€
Δαπάνες δεξιώσεων
15.000€
Εκτυπώσεις –Έντυπα-Προβολή-Αναμνηστικά
5.000€
Συμμετοχή Καλλιτεχνών-Ορχήστρες
20.000€
Υλικά
10.000€
Τηλεοπτική κάλυψη-Βίντεο-Φωτο-Ψηφιοποίηση
5.000€
Αμοιβές ελευθέρων επαγγελματιών
10.000€
ΣΥΝΟΛΟ:
100.000€


11 σχόλια:

  1. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΟΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ.....ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η "ΒΑΣΙΛΩ" ΠΡΩΤΗ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ!!ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ...ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ..ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ??Μ@@@@@Σ ΕΙΜΑΣΤΕ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφού έχει λεφτά ο δήμος Φλώρινας τότε θα μπορεί να συντηρήσει και το νοσοκομειο μας όταν γίνει κέντρο υγείας αστικού τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw pantws san kalitexnis pou pexame stis ekdilwseis den pira frago enw o @@@@@@@@@@ to tsimpise to 20ariko...sugxaritiria kyrioi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμος Φλώρινας γιατί να μην ξοδέψει 100.000 ευρώ για ένα 9ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων??? Είχε ανάγκη ...για κάτι άλλο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε τετ α τετ με την κάλπη, βάλτε το να δουλέψει λίγο.. Κρίμα είναι να υποφέρουν άξιοι άνθρωποι λόγω άλλων "ηλιθίων" συμφεροντολόγων. Αλλά μάλλον πρέπει η μοίρα να "χτυπήσει" κ άλλους για να μάθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΛΕ ΚΑΙ 15000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ αρης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι δεν μαζευομαστε ολοι οι πολιτες της φλωρινας κ να παμε εξω απ το σπιτι να του τα ψαλουμε λιγο στον κυριο κ αγαπητο δημαρχο μας...μην χεσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Βέβαια...γιατί διαμαρτύρεστε;; Ένα σωρό φίλοι και γνωστοί του δημαρχούκου μας, έπρεπε να κάνουν μια "α@@@@@@@ σε αυτές τις δύσκολες ώρες της κρίσης..Τα λεφτά εξάλλου στην αγορά πέσανε, κάτι πολύ καλό αν σκεφτούμε την έλλειψη ρευστότητας..Καλά χαϊβάνια ήμαστε!!! Τα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε στην Φλώρινα, ανταγωνίζονται αυτά που πληρώνει ο δημότης Εκάλης,Κηφισιάς και δεν συμμαζεύεται..Γ@@@@@@@@@@@κια, ακριβοί εξοπλισμοί γραφείων, ταξιδάκια α@@@@@@@ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι μερικά από αυτά που θα θυμόμαστε για τον απερχόμενο (ελπίζω, ανύπαρκτο δήμαρχο και τους παρατρεχάμενούς του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δωσαμε που δωσαμε 15.000 στη Κ.Α.Ε. αρης.Πηγανε σε συνδεσμους,πηγανε σε σχολεια,τι δεν τους βαλαμε να τραγουδησουν και να χορεψουν να γλιτωναμε κανα φραγκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή